رونمایی از اثر خواننده "آمریکا ننگ به نیرنگ تو"
دومین اثر ضد استکباری خواننده سرود معروف "آمریکا ننگ به نیرنگ تو" رونمایی شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، اسفندیار قره باغی پیش از این در سال 1360 ابیات شاعر انقلابی حمید سبزواری را با عنوان " آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو، خون جوانان ما می چکد از چنگ تو" اجرا کرده و اثرش در اذهان و خاطرات مردم ایران باقی مانده بود.
وی این بار با سرودن ابیاتی جدید خود نیز آن را اجرا کرده است.
در ابیات قره باغی "می جنگیم می میریم، سازش نمی پذیریم" و "تحریمها دیگر اثر ندارد، نفرین مردم ما دست از تو برندارد" به چشم می خورد.
قره باغی این اثر را در اجتماع بزرگ حزب الله سایبر در لانه جاسوسی سابق آمریکا و در آستانه فرا رسیدن یوم الله 13 آبان رونمایی کرد.
قره باغی در توضیح سروده اش گفت: زمانی با اینکه ملت ما در دفاع از اسلام علیه صدام و حامیانش می جنگید و در داخل نیز با منافقین کوردل درگیر بود آن شعر معروف را اجرا کردم .
این استاد موسیقی خاطرنشان کرد اگر در تصمیم گیری های سیاسی از رهبرمان پیروی کنیم در مشکلات ضعیف نخواهیم بود و راه را نیز گم نخواهیم کرد، بنابراین امروز نیز نگاهمان باید به رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری باشد.
همایش حزب الله سایبر با عنوان "مرگ بر امریکا"
همایش حزب الله سایبر با حضور فعالان فضای مجازی و قشرهای مختلف دانشجویی در لانه جاسوسی سابق آمریکا برگزار شد.
در این همایش که با عنوان مرگ بر آمریکا برگزار شد دو سروده ضد استکباری از خوانندگان معروف کشورمان رونمایی شد که یکی از آنها اثر اسفندیار قره باغی خواننده سرود معروف آمریکا ننگ به نیرنگ تو است .
سرود دیگر « مرگ بر آمریکا » نام دارد که تازه ترین اثر حامد زمانی محسوب می شود .
شرکت کنندگان در این همایش با سردادن شعار مرگ بر آمریکا در طول برگزاری آن، پرچم های زرد رنگی در دست داشتند که روی آنها به زبان های فارسی و انگلیسی شعار«مرگ بر آمریکا» نوشته شده بود.
حسن عباسی رئیس مرکز بررسی های دکترینال نیز سخنران ویژه این مراسم بود.
در پایان این مراسم ، حاضران بر شرکت گسترده در راهپیمایی یوم الله 13 آبان تاکید کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.