تغییر شکل انسانها تا سال 3000 میلادی
روزنامه انگلیسی "سان" تصویری درباره پیش بینی ها از قیافه و ظاهر انسان در سال 3000 میلادی منتشر کرد که براساس آن افراد در مقایسه با انسان های امروزی قد بلندتر و مغز کوچک تری خواهند داشت.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این تصویر که درباره قیافه و ظاهر احتمالی انسان پس از هزار سال دیگر، منتشر شده است، چهره انسان پرچین و چروک و موهای سرش اندک با دست های بلند و چشم های درشت خواهد بود و حجم مغز کوچک خواهد شد.

به نوشته این روزنامه، تصویر مذکور توسط متخصصان کالبدشکافی و با هدف بررسی چهره و ظاهر انسان در آینده منتشر شده است و پیش بینی ها نشان دهنده آن است که براساس معیارهای امروزی زیبایی، انسان ها در آینده زیبا نخواهند بود!
روزنامه سان همچنین نوشت: با گذشت زمان، به علت پیشرفت در علم پزشکی و بهبود تغذیه، افراد عمر طولانی تری خواهند داشت و طول متوسط آنها به دو متر و 10 سانتیمتر خواهد رسید.
این گزارش حاکی از آن است که به علت پیشرفت فراوان فناوری ، عقل انسان ها در آینده کمتر خواهد شد و انسان ها به جای فکر کردن این امر را به رایانه خواهند سپرد و این امر باعث کوچک شدن مغز انسان خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این تصویر که درباره قیافه و ظاهر احتمالی انسان پس از هزار سال دیگر، منتشر شده است، چهره انسان پرچین و چروک و موهای سرش اندک با دست های بلند و چشم های درشت خواهد بود و حجم مغز کوچک خواهد شد.

روزنامه سان همچنین نوشت: با گذشت زمان، به علت پیشرفت در علم پزشکی و بهبود تغذیه، افراد عمر طولانی تری خواهند داشت و طول متوسط آنها به دو متر و 10 سانتیمتر خواهد رسید.
این گزارش حاکی از آن است که به علت پیشرفت فراوان فناوری ، عقل انسان ها در آینده کمتر خواهد شد و انسان ها به جای فکر کردن این امر را به رایانه خواهند سپرد و این امر باعث کوچک شدن مغز انسان خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اين هم از اون حرف ها است. اگر هر چقدر انسان در اين 1000 سال تغيير كرده است. به همان ميزان هم در 1000 سال آينده تغيير خواهد كرد. پس اگر اين حساب درست باشه 1000 سال پيش بايد انسان ها به خاطر تغذيه نامناسب بايد قدهاي خيلي كوتاه داشته باشندو در حالي كه اسكلت ها قديمي همچين چيزي را نشان نمي دهد. تغذيه و ورزش در قد تاثير داردو اما نهايت 5 الي 10 سانت مهم وراثت است. مگر كه از نظر مهندسي ژنتيك تغييراتي انجام شود. در مورد اندازه مغز هم اسكلت ها قديمي نشان مي دهد كه چند 10 هزار سال است كه اندازه مغز انسان همين مقدار است. و آموزش و يا با كامپيوتر كار كردن در اندازه مغز تاثيري ندارد و در سن كودكي كامل مي شود. ربطي به كار كردن با كامپيوتر هم ندارد.
شكل زامبي
بد قیافه ای هم نیست
بیاد ایران تا یه عمل بینی و یه لیپوساکشن انجام بده تا برگرده به سال 2114
من هم مي توانم پيش بيني كنم كه در سال 40000 ميلادي انسانها به سوسك تبديل خواهند شد، باور نداريد تا آن زمان صبر كنيد و ببينيد!
اين حرفها را كسي نمي تواند ثابت كند چون قطعاً كسي كه امروز زنده است در سال 3000 ميلادي زنده نخواهد بود و در مورد آن تاريخ بدون ترس از رسوايي خيلي حرفها مي توان زد چون وقتي آن سالها برسد نه گوينده زنده است و نه شنونده !
بعدش هم مگر در 2000 يا 3000 سال گذشته قيافه و قد انسانها و حجم مغزشان مگر چقدر تغيير كرده كه پيش بيني مي شود كه در آبنده چنين تغييري بكند؟
آنچه مسلم و واضح و آشكار و قطعيست و مروور زمان ثابت كرده ، تكامل بشر به سمت والا و تكميل و روو به جلوست.اين را حداقل علم نيز ثابت كرده.نميدونم اين مطلب درج شده را چه كسي به استناد چه منطقي پيش بيني كرده
علت آن از بین رفتن انسانیت،مهر و دوستی بین آن ها می تواند باشد.
شبیه به یک روبات
جالبه میگه به علت پیشرفت علم ،بعد تو عکس دندونای طرف ریخته و کلا کچل هم شده!
پیش بینی بیخودی است. اگر انسان باز هم فکر نکند و از مغزش استفاده نکند چه کسی می خواهد آن کامپیوترها را بسازد؟
روزنامه سان جزو مطبوعات خىلى زرد محسوب مىشه. خىلى رو حرفاش حساب نكنىد.
غصه خودمون کم بود باید غصه اونا رو هم بخوریم
کلاً بفرمائید هممون عقب مونده میشیم.(البته ما که نه نسلمون)
الان مغز خیلی ها کوچکتر از حد عادیه
درست نیست در کالبدشکافی 11 میلیون سال بشر همین شکل بود.
اگه تا اونموقع با این جامعه صنعتی چیزی از زمین بمونه دیگه
تو ایران عمر همه داره نصف میشه نمیدونم معیارشون چی بوده که گفتن عمر آدما دراز میشه
حالا چرا دندوناش رو ریختن، حالا همه اینایی که گفتن چرا آدم رو مثل عقب افتاده ها کشیدن!!!!!!!!
لابد اینا فکر کردن که علم دیگه به پایان میرسه و همهی علم همونی هست که تا الان و یا تا هزار سال دیگه به دست خواهد اومد و یا اومده
در حالی که علم کنونی بشر و دانشته های اون یک قطره از دریای علوم عالم هستی نیست
پس بنا بر این چیز های زیادی برای تفکر و فکر کردن و کشف و دست یافتن هست و خواهد بود که انسان رو به چالش فکری و عملی و علمی خواهد کشاند و
بنده با قدرت و نهایت شجاعت این نظریه این دانشمندان کوچک را رد کرده و با تعسی به ایات و روایات متعدد عرض مینمایم که انسان اینده هم عمر بیشتری خواهد داشت و هم مغز پیشرفته تر و پیچیده تری خواهد داشت
بنا بر این زیبایی ناشی از کوچکی و بزرگی مغز رو هم به تبع اون خواهد داشت
حالا چرا دهن این آدم رو اینقدر کوچیک کشیدن نمیدونم
شاید فکر میکنن انسان آینده همش با نی غذا میخوره و یه سوراخ هم براش کافی باشه
تمام
کاملا اشتباه . در آینده مغز بزرگ تر و فک کوچک تر میشه برای همینه که 10 درصد انسان ها دندان عقل را از دست دادن و باقی انسانها هم در هزار سال آینده دندان عقل را از دست میدن چون فک و دهان جایی برای این دندان بی مصرف ندارد در عوض مغز بزرگ تر می شود و زیبایی شناسی هم با امروز کاملا متفاوت خواهد بود . همچنین چین و چروک کمتر میشه و معیارهای شفافیت پوست آن زمان هم مثل امروز خواهد بود
در مورد اندازه و شكل انسانها ميتواند درست باشد، ولى جمله اخر جاى تاًمل دارد زيرا رايانه ها ممكن است كه فكر كنند، ولى اينكه انسانها را "كنترل" كنند بعيد ميباشد. انسان در حال كنترل نميتواند "كم عقل" باشد. حداقل نه همه انسانها!!
بر اساس یافته های دانشمندان مغز انسان طی 5000 سال اخیر حدود 1.5 برابر رشد داشته است و سر انسان کنونی بسیار بزرگتر از سر انسان اولیه است بنابراین این گزارش اشتباه است. قبول ندارید یه کم تحقیق کنید.
تابناک تو خونه ما شنود گذاشتید؟؟؟آخه در مورد هر موضوعی ما صحبت میکنیم یا همون روز یا فرداش شما دقیقا در همون مورد تیتر میزنید. الان یگه اینو خوندم کلا به شک افتادم. دیشب بحث در مورد این بود که چند هزار سال دیگه مردم چه شکلی میشن. همین الان انگشت کوچک پا به دلیل بی مصرفی داره کم کم نا پدید میشه. احتمالا انگشتان دست هم برای کار با رایانه بلند تر میشه
چقدر زشته!!!
حال آدم بهم می خوره.
پس آدمایی که هزار سال پیش زندگی میکردن چه شکلی بودن که ما الان این شکلی شدیم ؟!!
مسخره ست. امکان نداره. همین انسانها باید اون کامپیوترها رو پشتیبانی کنن و گسترش بدن پس این دلیل خنده داریه.
یارانه ها هم ادامه داره یا نه ؟
من فکر کنم آنهایی که این تحقیق رو کردن مغزشون از همین الان آب رفته چون اگر روند تکامل انسان رو در نظر بگیریم مغز رو به بزرگ شدن میرود و اندام کوچک تر میشوند
این خبر ک واسه اکتبر ۲۰۱۲ ه الان منتشر کردی!!
ولی خدا یه چیزی دیگه می خواد .خدا انسان رو بی هدف خلق نکرده .این عاقبت انسانه اگه دین وجود نداشته باشه ولی در روایات هست اگه علم 28 قسمت باشه 26 قسمتش بعد از ظهور کشف میشه
چرت گفتن آقا
انسان به مرور زمان در حال کوچک شدن است میتونید پدر بزرگ هایتان و پدرانتان رو با نوه ها و پسرانتان مقایسه کنید
حداقل در منظقه من که اینجوری هسته
بنده یک کارمند پشت میز نشین هستم.
بعد از 15 سال خدمت تقریباً این شکلی شده ام.
البته اين تغيير تا يك مليون سال ممكنه نه هزار سال
صد رحمت به نظریه داروین
خدا پدرشو بیامرزه
کامپیوتر به جای انسان فکر میکنه؟ اونوقت کامپیوترو کی می سازه؟
به علت پیشرفت فراوان فناوری انسان بیکار میشه. وقت اضافه برای فکر کردن پیدا می کنه در اونصورت اتفاقا حجم مغزش و قدرت و حساسیت حواسش افزایش پیدا می کنه و احتمالا از لحاط بدنی نحیف تر خواهد شد ولی زیبایی و زشتیش شدت بیشتری خواهد داشت چرا؟ چون قدرت های روحی اش در هر دو سو افزایش پیدا کرده و در ظاهرش نمود بیشتری خواهد داشت.
فقط یه پیش بینیه. بالاخره عقل بشر باید در حدی باشه که تکنولوژی اون زمان رو به وجود بیاره. با این مغز کوچیک که نمیشه
اگه همه این شکلی باشن دنیا فرقی نمیکنه
خیالبافی های تکامل گرا ها احمقانه و غیرعلمی است.
این به انسان پارسنگی شبیه تره.شاید هم به ماهی های 2 زیست.
من که باورم نمیشه.
بشنو و باور نكن.اين انگليسي ها اگه دروغ كم بيارند ي راستي ميگند،آخه اگه قرار باشه 1000سال ديگه قيافه آدم ها اينجوري باشه،پس 1000سال پيش هم انسان ها بايد شكل و قيافه عجيبي ميداشتند.خوب به اين عكس مسخره توجه كنيد انگار اين يارو از بازماندگان يه جنگ اتميه كه قيافش عين عقب افتاده ها شده..از من به شما يه نصيحت:هميشه به عقلتون رجوع كنيد.
حالا نمیشد یه کم خوشبینانه تر چهرشو می کشیدند
البته چون ما توي مدرسه و كنكور و دانشگاه همه چيز رو با كلّمون حساب ميكنيم و اجازه استفاده ماشين حساب رو نداريم فرق داريم و بايد مغز بزرگتري براي ما در نظر بگيرند
طی ده ها هزار سال چهره ی انسان بسیار بسیار کم تغییر کرده
سال 3000 ، که یعنی مدت زمانی کمتر از 1000 سال ، به هیچ وجه چنین تغییراتی متصور نیست ، برای چنین جهش های ژنتیکی گسترده ای به صد ها هزار و با حتی چند میلیون سال زمان نیاز هست
اطلاعات شما در این مورد متاسفانه چندان مستند و علمی نیستن (استفاده از منابع ضعیف و آماتوری)
چقدر نشریه زردیه
خدا رو شکر این شکلی نیستیم!!! اینا چین آخه!!! صد رحمت به انسانهای اولیه :)
اینم از اون تحقیقا است!!!!!!!!!!!!!!!
حالا حتما باید دندوناش ریخه باشن و انقدر زشت باشه؟؟
همچین چیزی غیر ممکنه زیبا بودن چیزیه که تو همه موجودات زنده رعایت میشه و هر چه از عمر اون گونه میگذره زیبایی افزایش میابه نه کاهش الان که فناوری ها ی زیادی هستن اتفاقا ذهن بچه های امروزی خیلی فعال تر و باهوش تر شده مثلا پدرو مادر های ما حتی با آبر بانک ها هم مشکل دارن چون به تغییر تکنولوزی عادت نکردن ولی ما هر روز یه چیز تازه تجربه میکنیم و خیلی ذهن فعال تری داریم در ضمن بوجوود اومدن رایانه ها بدون نظارت میتونه ذهن رو کند کنه ولی با یه نظارت ساده تو مدرسه ها و یاد دادن ریاضی و درس هایی که تمرین ذهن باشه به راحتی این مشکلات رفع میشه. مخصوصا تا چند صد سال دیگه که علم مدیریت هم پیشرفت بیشتری میکنه کلا اطلاعات مزخرفی دادن.
الانم همینطوره
جل الخالق خوبه که خودم اون موقع نیستم
خدارو شکر به احتمال 99.99 درصد ما اون روزهارو دیگه نمیبینیم!!
چقدر بی ریخته انسان در اینده,مثل یه کابوس میمونه
کاش بودیم اون موقع شاید ی پراید میتونستیم بخریم!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.