آخرین خبردرخشش طارمی با الوصل در نخبگان آسیا
4628بازدید

رايان گيگز با منچستر يونايتد تمديد كرد

راين گيگز، ركورددار بازي در منچستر يونايتد، قرارداد خود با اين باشگاه را تا سال 2010 تمديد كرد.

به گزارش سايت يوفا، هافبك 35 ساله قرمزها در سال 1987 در سن 14 سالگي به من يو آمد و تاكنون نيز به اين تيم وفادار مانده است. در دوم مارس سال 1991 اولين بازي خود را در مقابل اورتون انجام داد و در روز يكشنبه گذشته نيز در ديدار مقابل وستهام يونايتد كه به پيروزي يك بر صفر سرخ‌پوش‌ها منجر شد، صدو چهل وهفتمين گل خود را در هفتصد و هشتاد و هفتمين بازي‌اش براي منچستر به ثمر رساند.

وي بين سال هاي 1991 و 2007 در مجموع 64 بازي ملي براي ولز انجام داد. او تنها بازيكني است كه ده بار قهرماني در ليگ برتر انگليس را تجربه كرده است. وي همچنين دو قهرماني در جام حذفي و دو قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را در كارنامه دارد.

وي به سايت باشگاهش گفت: " احساس مي‌كنم در شرايط مطلوب بدني قرار دارم و بيش از هر زمان ديگري از فوتبال لذت مي‌برم. ما يك تيم جوان هيجان‌انگيز و يك جو فوق‌العاده در رختكن داريم."

سر الكس فرگوسن كه گيگز را به عنوان يك نوجوان به منچستر آورد، مي‌گويد : " رايان الگوي يك بازيكن حرفه‌اي است. طرز زندگي وي و نوع توجهي كه به خودش دارد و اشتياق تمام نشدني‌اش به پيروزي، او را از ديگران متمايز مي‌كند.

او الگويي است براي بچه‌هايي كه مي‌خواهند فوتباليست حرفه‌اي شوند. به همين خاطر است كه باشگاه مي‌خواهد او را حفظ كرده و از تجربياتش استفاده كند."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.