آخرین خبرپادشاه اردن هم اسرائیل را بزرگترین خطر منطقه می‌داند
2447بازدید

بازرگانی: اوج کاهش قیمتها در شب عید

معاون وزیر بازرگانی افزود: هم اکنون قیمت بسیاری از کالاهای مورد نیاز مردم در بازار بسیار مناسب و در سطح معقولی است که بر همین اساس پیش بینی می شود که روند کاهش قیمتها در بازار تا شب عید به اوج خود برسد.

معاون وزیر بازرگانی با اعلام اینکه دولت برنامه ای برای ارائه سبد کالا ویژه ایام پایانی سال و نوروز به کارمندان دولت ندارد، پیش بینی کرد روند کاهش قیمتها در بازار تا شب عید به اوج خود برسد.

محمدصادق مفتح در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به روند نزولی قیمت بسیاری از کالاهای مورد نیاز مردم از جمله اقلام مورد نیاز شب عید آنها که همچنان نیز ادامه دارد، دولت امسال برنامه ای برای ارائه سبد کالای نوروزی به کارمندان دولت ندارد.

معاون وزیر بازرگانی افزود: هم اکنون قیمت بسیاری از کالاهای مورد نیاز مردم در بازار بسیار مناسب و در سطح معقولی است که بر همین اساس پیش بینی می شود که روند کاهش قیمتها در بازار تا شب عید به اوج خود برسد.

بازار کالاها آرام است

وی در خصوص ایام پایانی سال و شرایط بازار نیز تصریح کرد: بازار در شرایط بسیار خوبی به سر می برد و آرام است؛ بنابراین پیش بینی می شود که مشکل خاصی در ارتباط با تامین کالاهای مورد نیاز مردم در این ایام نباشد، ضمن اینکه وزارت بازرگانی با کمک اصناف نیز برنامه های ویژه ای برای تنظیم بازار شب عید دارد.

به گزارش مهر، سال گذشته دولت برای 3.8 میلیون نفر از شاغلان و بازنشستگاه دولت و نیروهای مسلح سبد کالای کارمندی ویژه ایام نوروز شامل روغن نباتی، شکر، نخود خام، عدس، گوشت مرغ و گوشت قرمز را پیش بینی کرده بود که امسال با توجه به روند کاهشی قیمتها، این تمهید در نظر گرفته نشده است.

دولت امسال یک بار سبد ویژه کالا برای ماه مبارک رمضان عرضه کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.