آخرین خبرپادشاه اردن هم اسرائیل را بزرگترین خطر منطقه می‌داند
1بازدید

۲ بازیکن منچستریونایتد به کاردیف می‌پیوندند

شیاطین سرخ در ادامه فعالیت خود در بازار نقل‌وانتقالات این بار در نقش فروشنده ظاهر می‌شوند و مدافع و هافبک هجومی خود را از اولدترافورد خارج می‌کنند.

به گزارش تسنیم، دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد قصد دارد زوج نیمکت‌نشین خود، فابیو دا سیلوا و ویلفرد زاها را از جمع شاگردانش خارج کند و یکی از آنها را به صورت دائمی و دیگری را به صورت قرضی به تیم کاردیف بدهد.

هم فابیو داسیلوا برزیلی در خط دفاع، هم ویلفرد زاها، هافبک هجومی ساحل‌عاجی شیاطین سرخ، از ابتدای دوره مربیگری دیوید مویس در اولدترافورد نتوانسته‌اند به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کنند و در این بین حتی فابیو داسیلوا تمریناتش را به همراه بازیکنان کاردیف آغاز کرده و منتظر رسمی شدن فروش‌اش به تیم تحت هدایت اوله‌گونار سولسشایر است.

مویس درباره انتقال این 2 بازیکن اظهار داشت: ما برای فابیو خوشحالیم، چون او خدمتگزاری فوق‌العاده برای تیم منچستریونایتد بود. در مورد زاها هم ما فکر کردیم که کاردیف در حال حاضر بهترین مکان برای پیشرفت او است.

تیم‌های منچستریونایتد و کاردیف امشب (سه‌شنبه) در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر انگلیس به مصاف هم می‌روند اما در این بازی نه فابیو داسیلوا و نه زاها اجازه بازی برای کاردیف را ندارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.