آخرین خبرجودوکار ایران نایب‌قهرمان المپیک جوانان شد
2873بازدید

رئیس جمهور رهسپار آفریقا شد

محموداحمدی نژاد،رئیس جمهوری اسلا می ایران بامداد امروز در صدر هیئت عالی رتبه سیاسی و اقتصادی عازم سه كشور كنیا،كومور و جیبوتی شد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور در فرودگاه مهر آباد ضمن تاكید بر تحكیم و تعمیق مناسبات باكشورهای آفریقایی گفت :ما با كشورهای آفریقایی روابط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی داریم و در این سفر جلسات مشترك با روسای جمهوری و دیگر مقامات كنیا، كومور و جیبوتی خواهیم داشت.

احمدی نژاد جلسات مشترك ایران با اتحادیه آفریقا ، موافقت نامه و قراردادهای متعدد و توسعه روابط سیاسی و اقتصادی از جمله صدور خدمات فنی و مهندسی و سرمایه گذاری مشترك را دستور كار این هیئت عنوان كرد.

پرویز داوودی، معاون اول رئیس جمهوری ،علی اكبر ولا یتی، مشاور بین الملل رهبر معظم انقلاب،غلا محسین الهام سخنگوی دولت و وزیردادگستری، باقری لنكرانی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشكی و محمد سعیدی كیا وزیر مسكن در فرودگاه مهرآباد، رئیس جمهوری را بدرقه كردند.

دكتراحمدی نژاد قرار است در این سفر سه روزه علاوه بر دیدار و مذاكره با روسای جمهوری و دیگر مقامات بلند پایه این كشورها در برخی دانشگاه ها و مراكز فرهنگی سخنرانی كند و دیداری با علمای اسلامی و بزرگان ادیان مختلف نیز داشته باشد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.