آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
4بازدید

تالار آیینه در ایام نوروز باز شد

تالار آیینه که در دو ماه گذشته به دلیل ساخت سریال تلویزیونی تعطیل شده بود، به مناسبت ایام نوروز بازگشایی شده است.

به گزارش مهر، مدیران مجموعه کاخ موزه گلستان از پنجم بهمن ماه سال 92 اجازه فیلمبرداری سریالی تاریخی تحت عنوان «معمای شاه» را برای سازندگان این فیلم صادر کردند.

به دلیل فیلمبرداری قسمت های مختلف این سریال، تالار اصلی کاخ گلستان شامل تالار آیینه، سلام، عاج و ظروف در ماه های پایانی سال 92 تعطیل شد.

از آنجا که مجموعه های تاریخی و فرهنگی در ایام نوروز با استقبال مردم برای بازدید مواجه می شود، رایزنی های لازم با تهیه کنندگان این فیلم انجام شد تا تالار آیینه برای بازدید عموم در بهار 93 بازگشایی شود تالار آیینه یکی از تالارهای اصلی کاخ گلستان است که بوسیله صنیع الملک در سال 1260 هجری شمسی ساخته شد.

پیش از این معاون سابق سازمان میراث فرهنگی و رئیس این سازمان اعلام کرده بودند که دیگر اجازه فیلمبرداری هیچ سریال و فیلمی در کاخ های تاریخی داده نمی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.