روزنامه تشرین فاش کرد

بحران خاموش عربستان و امارات بر سر سوریه

روزنامه سوری تشرین به نقل از منابع اماراتی از بحران خاموش میان عربستان و امارات بر سر پرونده سوریه خبر داد.
کد خبر: ۴۱۰۱۶۵
|
۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۲ 22 June 2014
|
8752 بازدید
روزنامه سوری تشرین به نقل از منابع اماراتی از بحران خاموش میان عربستان و امارات بر سر پرونده سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه سوری «تشرین»،‌ به نقل از منابع اماراتی گزارش داد که بحرانی خاموش میان عربستان و امارات جریان دارد که در ارتباط با موضع این دو کشور درباره بحران سوریه ایجاد شده است.

بر اساس این گزارش موضع دو کشور درباره پرونده بحران سوریه و برکناری «بندر بن سلطان» رئیس پیشین سازمان اطلاعاتی عربستان که از همپیمانان امارات به شمار می‌رود مهم ترین دلایل ایجاد شدن تنش در روابط ابوظبی و ریاض است.

روزنامه تشرین گزارش داد که این تنش‌ها با قاچاق ۲۲ میلیارد دلار از روسیه به ابوظبی برای فرار از تحریم‌هایی که با بالا گرفتن بحران اوکراین علیه شرکت‌های روسی اعمال شده افزایش پیدا کرده است.

کنار گذاشتن بندر بن سلطان و تعداد دیگری از شاهزاداگان سعودی نزدیک به امارات، «زابد بن سلطان آل نهیان» رئیس دولت امارات را دچار نا امیدی کرده که دیگر در نبود بندر بن سلطان دوستان واقعی در عربستان نخواهد داشت.

پیشتر پرونده بحران سوریه به وسیله دولت قطر اداره می‌شد، بعد از انتقال قدرت در این کشور عربستان رسما اداره پرونده بحران سوریه را در دست گرفت.

عربستان و امارات از جمله کشورهای عربی منطقه هستند که از تحولات یک سال گذشته مصر که به برکناری «محمد مرسی» از ریاست جمهوری مصر منجر شده بود استقبال کرده بودند و حمایت مالی فراوانی از دولت فعلی این کشور کرده‌اند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟