جام بیستم - ۲۰۱۴ برزیل
انتقاد کاناوارو از فانخال به دلیل تعویض دروازهبانها
ملیپوش سابق ایتالیا به انتقاد از سرمربی هلند به دلیل تعویض دروازهبان در دیدار مقابل کاستاریکا پرداخت.
به گزارش فارس، فابیو کاناوارو به انتقاد از لوئیس فانخال به دلیل تصمیمش برای تعویض دروازهبان در دیدار مقابل کاستاریکا پرداخت. در حالی که دیدار مرحله یکچهارم نهایی بین دو تیم هلند و کاستاریکا با تساوی بدون گل در 120 دقیقه به پایان رسید، فان خال در دقایق پایانی وقتهای اضافه تیم کرول را به جای دروازهبان اصلی این تیم جاسپر سیلسن وارد زمین کرد.
تصمیم فانخال به دلیل مهارت کرول در مهار ضربات پنالتی باعث شد که وی بتواند دو پنالتی بازیکنان کاستاریکا را مهار کند و هلند با نتیجه چهار بر سه در این ضربات به پیروزی برسد.
سرمربی فصل آینده منچستریونایتد به دلیل شجاعتش برای تعویض دروازهبانها مورد تمجید هواداران و کارشناسان قرار گرفت اما کاناوارو، ملیپوش سابق ایتالیا و قهرمان جامجهانی در سال 2006 به انتقاد از سرمربی هلندی پرداخت و اظهار داشت: میدانم که به دلیل آن تعویض همه اکنون مانند یک اسطوره یا جادوگر با او رفتار میکنند اما صادقانه بگویم که من از این کار زیاد خوشم نمیآید.
وی ادامه داد: این بیاحترامی به دروازهبان است. چه کسی در بازی بعدی دروازهبان خواهد بود؟ تصور کنید که به عنوان دروازهبان در بازی بعدی به میدان بروید در حالی که بدانید مربی صددرصد به شما اعتماد ندارد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930416000371#sthash.XqzzrzqX.dpuf
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.