محققان ایتالیا در جدیدترین مطالعات خود دریافتند آنتی اکسیدان موجود در شکلات تیره ممکن است افراد مبتلا به کاهش جریان خون در پا را بهبود بخشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در یک مطالعه کوچک و جامع و با بررسی افرادی که دارای مشکلات عروقی در پاهای خود بودند دریافتند که خوردن شکلات سیاه باعث می شود بلافاطله پس از اثر آن راه رفتن آسان شود.
شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدان ها به نام پلی فنول است. محققان بر این باورند پلی فنول یاعث بهبود جریان خون و شریان سریع در پاها می شود و می تواند برای بیماران مبتلا به ام اس نیز مفید باشد.
دکتر ریچارد Chazal، معاون رئيس جمهور از کالج آمریکایی قلب و عروق گفت: برخی از مواد شیمیایی درون شکلات تیره می تواندبر آنزیم های متابولیزه در بدن تاثیر بگذارد.
در بررسی آزمایشی درگیر در 20 نفر بین 60-78 ساله که از بیماری عروق محیطی، تنگ شدن عروق که حمل خون از قلب به پاها، شکم، بازوها و سر رنج می برد دریافتند کاهش جریان خون می تواند باعث درد، گرفتگی و خستگی در پاهاشود و راه رفتن را مشکل ساز کند.
محققان دریافتند که سطح اکسید نیتریک، گاز مربوط به بهبود جریان خون، پس از خوردن شکلات تیره بالاتر بود که سطح نیتریک اکسید بالاتر ممکن است مرتبط با گسترش عروق محیطی و بهبود توانایی بیمار برای راه رفتن باشد.
پزشکان همچنین توصیه کردند که شکلات پر از چربی و قند می باشد، و خوردن بیش از حد می تواند به مشکلات سلامتی مانند چاقی، دیابت و کلسترول بالا کمک می کند.