آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
1بازدید

ادعای روزنامه محلی:

شنبه آخرین روز مربیگری اسکولاری

روزنامه برزیلی مدعی شد اسکولاری روز شنبه پس از بازی رده‌بندی جام بیستم از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، تیم ملی برزیل در مرحله نیمه نهایی جام جهانی با نتیجه عجیب 7 بر یک برابر آلمان شکست خورد و از جام جهانی کنار رفت.

این مربی برزیلی در نشست خبری خود پس از مسابقه صراحتا اعلام کرد برنامه‌ای برای استعفا ندارد و می‌خواهد در تیم ملی برزیل به فعالیت خود ادامه دهد.

روزنامه اسپورت گلوبو برزیل مدعی شد سران فدراسیون فوتبال این کشور از عملکرد اسکولاری به هیچ وجه راضی نیستند و قصد دارند این مربی برزیلی را وادار به استعفا کنند. این روزنامه برزیلی ادعا کرد دیدار رده‌بندی جام بیستم آخرین حضور اسکولاری روی نیمکت برزیل است.

لوئیس فیلیپه اسکولاری به جای مانو منزس هدایت تیم ملی برزیل را بر عهده گرفت و با این تیم توانست به قهرمانی در جام کنفدراسیون‌ها دست یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.