رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرانفجار شدید و آتش در بقیق عربستان
3بازدید
۰

این کلید را هرگز گم نکنید!

به هنگام شروع هر کاری ابتدا به خداوند بزرگ توکل کنید و سپس عزم و اراده خود را جزم کرده و در راه هدف، نهایت سعی و تلاش خود را بکار ببرید. هیچ‌‌گاه نگران رسیدن به مقصود نباشید زیرا خداوند متعال، خود خیر و صلاح ما را بیشتر می‌داند.

همیشه در راستای تلاش خود، برای انجام کارها به پروردگار قادر توکل کنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به هنگام شروع هر کاری ابتدا به خداوند بزرگ توکل کنید و سپس عزم و اراده خود را جزم کرده و در راه هدف، نهایت سعی و تلاش خود را بکار ببرید. هیچ‌‌گاه نگران رسیدن به مقصود نباشید زیرا خداوند متعال، خود خیر و صلاح ما را بیشتر می‌داند.
 
بر این اساس امیر خجسته کاشانی روانشناس و مدرس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: وقتی ما برای انجام کاری به پرودگار متعال توکل می‌کنیم و نهایت سعی و تلاش خود را بکار می‌بریم،در صورتیکه به هدف مطلوب و ایده‌آل نرسیم دچار استرس، نومیدی نخواهیم شد زیرا بیشتر از آنکه خود را مسئول بدانیم در واقع خود را مجری آن کار می‌پنداریم.
 
وی متذکر شد: توکل به خداوند به هنگام و شروع انجام کار فواید زیادی برای ما به همراه دارد که از جمله آنها این است که خود را تنها نمی‌بینیم و همچنین مسئولیت اصلی آن کار، خداوند بزرگ است و در صورت نرسیدن به هدف خود را سرزنش نخواهیم کرد زیرا می‌دانیم که خداوند بزرگ که خالق تمامی موجودات است خیر و صلاح مخلوقاتش را بهتر می‌داند.
 
گفتنی است، با توکل به خدا در راستای تلاشتان به شما نیرو، توان و انگیزه عظیمی برای رسیدن به هدفتان می‌دهد و بر نگرانی‌های خود چیره خواهید شد. 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.