آخرین خبراصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در آب‌های عمان
1بازدید

اوباما در پکن: به دنبال مهار چین نیستیم

رئیس‌جمهور آمریکا که به پکن سفر کرده، در مصاحبه با خبرگزاری شینهوا، گفت واشنگتن به دنبال مهار چین نبوده و از رشد این کشور استقبال می‌کند.

اوباما در پکن: به دنبال مهار چین نیستیم
رئیس‌جمهور آمریکا که به پکن سفر کرده، در مصاحبه با خبرگزاری شینهوا، گفت واشنگتن به دنبال مهار چین نبوده و از رشد این کشور استقبال می‌کند.

به گزارش فارس، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری «شینهوا» گفت واشنگتن به دنبال مهار چین نبوده و از رشد و قدرت گرفتن این کشور استقبال می‌کند.

اوباما که به چی سفر کرده، گفت به طور کامل این ادعا را که آمریکا به دنبال کنترل چین است رد می‌کند. وی همچنین خواستار کنار گذاشتن افکار مبتنی بر بازی حاصل جمع صفر شد.

وی در این مورد گفت: «من جدا فکر می‌کنم که ما می‌توانیم از تکرار تاریخ جلوگیری کنیم. ما پیش از این شاهد رقابت‌های مخرب میان‌ قدرت‌های حاضر و قدرت‌های در حال ظهور بوده‌ایم.»

رئیس‌جمهور آمریکا برای شرکت در نشست آسیا-اقیانوسیه به چین سفر کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.