علی کریمی:شادباش و فراموش کن
علی کریمی در تازهترین اظهارنظر خود از هواداران تیم ملی خواسته اتفاقات اخیر پیش آمده را فراموش کنند.
به گزارش ایسنا، دستیار کارلوس کیروش که قرار بود به همراه سایر اعضای تیم ملی به استرالیا سفر کند بدون اطلاع قبلی و به طور ناگهانی تصمیم گرفت در این سفر کاروان اعزامی تیم ملی را همراهی نکند که این تصمیم کریمی تاکنون واکنشهای زیادی را در پی داشته است.
او در تازه ترین اظهارنظر خود که در صفحه شخصیاش در اینستاگرام منتشر شده سعی کرده اشاره کوچکی به این موضوع داشته باشد و از مخاطبان خود خواسته که مسائل به وجود آمده را فراموش کنند.
در متن پیام کریمی آمده است: «سلام دوستان عزیز، آخر هفته خوبی برایتان آرزو می کنم. بقیه چیزها را هم فراموش کنید؛ شاد باشید.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اگر همین کار را کس دیگری انجام داده بود همین آقای کریمی فوری مصاحبه می کرد و میگفت چرا فرصت مربی تیم ملی بودن را از بقیه گرفتی و آن را سوزاندی و.... حالا انگار نه انگار
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.