آخرین خبرجودوکار ایران نایب‌قهرمان المپیک جوانان شد
1بازدید

2 جلسه محرومیت برای رونالدو

مهاجم رئال مادرید به خاطر رفتارش در دیدار با کوردوبا 2 جلسه از همراهی تیمش محروم خواهد شد.

به گزارش ایسنا، کریستیانو رونالدو امروز از تعداد جلسات محرومیت خود از پوشیدن پیراهن رئال مادرید آگاه خواهد شد. او به خاطر ضربه زدن به ادیمار، مدافع کوردوبا با دست و پا، با کارت قرمز مستقیم داور رو به رو و از زمین مسابقه اخراج شد.

در آن دیدار، پنالتی دقیقه های پایانی گرت بیل موجب شد تا رئال مادرید با نتیجه دو بر یک پیروز شده , موقعیت خود در صدر جدول رده بندی را حفظ کند. قرار است کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا، امروز تشکیل جلسه داده و در مورد میزان محرومیت رونالدو تصمیم گیری کند.

شب گذشته مشخص شد که به احتمال زیاد محرومیت ستاره رئال مادرید دو جلسه خواهد بود. این بدان معنا خواهد بود که رونالدو دیدار مقابل رئال سوسیداد و سویا را از دست خواهد داد. محرومیت دو جلسه ای برای وی می تواند او را برای رویارویی حساس در دربی مادرید مقابل اتلتیکو مادرید در دسترس قرار دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.