آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
1بازدید

کاهش محسوس دمای هوا

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه در برخی ساعات امشب تا ظهر فردا بارش باران در تهران دور از انتظار نخواهد بود، گفت: از بعدازظهر امروز دمای هوا در شمالغرب و سواحل خزر کاهش محسوسی می‌یابد.

به گزارش فارس، فریبا گودرزی درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده اظهار داشت: بر اساس نقشه‌‌های پیش‌یابی هواشناسی پیش‌بینی می‌شود امروز در مناطق واقع در شمال غرب، غرب،‌سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز و همچنین شمال شرق کشور بارش باران و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف رخ دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی افزود:‌ با نفوذ هوای سرد بارندگی‌ها روی سواحل شمالی کشور تشدید می‌شود به طوری که امروز شدت بارندگی‌ها در اردبیل، گیلان و به تدریج در اواخر وقت در مازندران، گلستان و خراسان شمالی خواهد بود.

وی ادامه داد: فردا از میزان بارندگی‌های شمال شرق کشور کاسته می‌شود و این سامانه بارشی در سواحل شمالی و شمال شرق کشور فعال خواهد بود.

وی همچنین از افت محسوس دمای هوا در شمال شرق و سواحل دریای خزر سخن به میان آورد و گفت:‌ از بعدازظهر امروز شاهد کاهش محسوس دمای هوا در شمالغرب و سواحل خزر خواهیم بود که به تدریج طی روز آینده این کاهش دمای هوا به نیمه شمالی و نیمه شرقی کشور کشیده می‌شود.

گودرزی اظهار داشت: امروز در اواخر وقت شاهد وزش شدید باد بر دامنه‌های البرز مرکزی هستیم و پیش‌بینی می‌شود فردا علاوه بر دامنه‌های البرز شرقی در نیمه شرقی کشور و همچنین بخش‌هایی از مرکز شاهد ادامه چنین روندی باشیم.

به گفته این کارشناس سازمان هواشناسی به سبب وزش شدید باد انتظار می‌رود در بخش‌هایی از شرق و جنوب کشور شاهد بروز پدیده گردوخاک باشیم.

وی آسمان تهران را طی امروز نیمه امبری پیش‌بینی کرده و گفت:‌در اوایل امشب در برخی از این کلانشهر بارندگی صورت می‌گیرد ضمن آنکه وزش شدید باد در شهرهای جنوبی استان تهران و بارش برف در ارتفاعات دور از انتظار نخواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.