آخرین خبراصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در آب‌های عمان
1749بازدید

قضاوت داوران بين المللي مرد برای زنان

داوران مرد مسابقه دوستانه تيم ملي بانوان و سايپا را قضاوت كردند.

به گزارش فارس، مسابقه دوستانه تيم ملي برابر سايپا كه با يك ساعت تأخير و از ساعت 17:30 در مجموعه ورزشي آزادي سالن بانوان انجام شد، يك ست و نيم بيشتر نداشت و در پايان تيم سايپا توانست در ست اول با نتيجه 25 بر 21 و در ست دوم با نتيجه 14 بر 10 پيروز ميدان شود.

در ست اول اين مسابقه دوستانه مسعود يزدان‌پناه، داور بين‌المللي ايران به عنوان داور و حامد ال روسي، داور بين‌المللي امارات به عنوان داور دوم و در ست دوم ال توقي آمور داور بين‌المللي عمان و اس كي خورانا، داور بين‌المللي هند مسئوليت قضاوت را بر عهده داشتند و اين براي اولين بار بود كه داوران مرد، رقابت‌هاي واليبال بانوان را قضاوت مي‌كردند.

به نظر مي‌رسيد اين بازي علاوه بر آمادگي واليباليست‌ها، عرصه‌اي براي تمرين پروتكل براي مسابقات انتخابي جوانان جهان كه امروز در تهران برگزار مي‌شود و تمرين داوران قضاوت كننده اين بازي‌ها بود.
در شروع و ميان دو ست اين بازي كوتاه شاهد اجراي 2 پروتكل بوديم و از نكات جالب توجه استفاده از پرچم پاكستان براي تيم واليبال بانوان سايپا بود.

بانوان سايپا كه خود را براي حضور در مسابقات جام باشگاه‌‌هاي آسيا آماده مي‌كنند، از 2 بازيكن خارجي خود از كشورهاي برزيل و تركيه در اين ديدار سود بردند.

در پايان اين ديدار محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال، بازيكنان را به وحدت فراخواند و از آنها خصوصاً بازيكنان خارجي خواست هماهنگي بيشتري با هم داشته باشند.

وي در ادامه افزود: اين باعث افتخار ماست كه بانوان ايراني با پوشش اسلامي و اخلاق پسنديده در مسابقات برون مرزي شركت مي‌كنند و اقدام بسيار ارز شمندي است.

رئيس فدراسيون واليبال در پايان يادآور شد: تيم واليبال بانوان نسبت به سال گذشته پيشرفت محسوسي داشته و از لحاظ فني يك گام به جلو برداشته است از كادر فني تيم تشكر مي‌كنم و اميدوارم نتايج خوبي در مسابقات جام باشگاه‌هاي آسيا كسب كنيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.