آخرین خبرتراکتور در آخرین ثانیه‌ها از شکست گریخت
1بازدید

گومس: می‌خواهم در یورو ۲۰۱۶ با آلمان باشم

مهاجم آلمانی شاغل در لیگ ایتالیا گفت: می‌خواهم برای مسابقات یورو ۲۰۱۶ به تیم ملی بازگردم. خبرگزاری فارس: گومس: می‌خواهم در یورو ۲۰۱۶ با تیم ملی آلمان باشم

به گزارش  فارس، ماریو گومس بعد از آنکه حضور در جام جهانی 2014 را از دست داد، تلاش می‌کند در پیکارهای قهرمانی ملت‌های اروپا (یورو 2016) که در فرانسه برگزار می‌شود، امکان همراهی تیم ملی کشورش را پیدا کند.

وی اظهار داشت:‌می‌خواهم به تیم ملی بازگردم. دوست دارم در جام ملت‌ها عضو تیم ملی باشم. به همین دلیل بود که تصمیم گرفتم تیمم را تغییر نداده و همچنان عضو فیورنتینا باقی بمانم.

گومس ادامه داد: فصل بعد با توجه به هدفی که دارم و می‌خواهم بازیکن ثابت تیم ملی شوم، بسیار برایم مهم است. باید در فیورنتیتا آنقدر خوب کار کنم که پیراهن تیم ملی را باردیگر به تن ببینم.

مهاجم 29 ساله همچنین خبر حضورش را در تیم هرتابرلین آلمان را تکذیب کرد و شایعه دانست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.