آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
10بازدید

مطمئنم شوهرم، زن دوم گرفته است

زن جوان وقتی احساس كرد كه شوهرش به او خیانت می‌كند راهی دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد.

به گزارش آرمان، چندی پیش زن جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضی گفت: حس ششم من هیچ وقت به من دروغ نمی گوید. همیشه هرچه احساس کردم درست از آب درآمده است. حالا هم چند وقتی است که احساس می‌کنم شوهرم یک زن صیغه ای گرفته و با آن زن پنهانی در ارتباط است. من این را از رفتارهای شوهرم فهمیدم.

زن جوان ادامه داد:شوهرم از همان روز اول آشنایی تا همین چند وقت پیش همیشه به من محبت می‌کرد. او آنقدر به من لطف و محبت می‌کرد که گاهی اوقات از او گله می‌کردم که چرا تا این اندازه مرا لوس می‌کند. در همه حال به من احترام می‌گذاشت و جلوی جمع کاری می‌کرد تا بقیه نسبت به رفتار شوهرم به من حسادت کنند. گاهی اوقات حتی خودم هم از این رفتارهای او خسته می‌شدم.

 وی افزود:شوهرم از صبح تا شب به من توجه می‌کرد و اجازه نمی داد کمبودی را در زندگی ام احساس کنم. ولی حالا چند وقتی می‌شود که دیگر از آن محبت ها و توجه ها خبری نیست. او سرش به کار خودش گرم شده و دیگر کاری با من ندارد. نسبت به من سرد و بی توجه شده و اصلا به من اهمیتی نمی دهد. وقتی هم دلیلش را می‌پرسم کارش را بهانه می‌کند و می‌گوید که این روزها سرش حسابی شلوغ شده است. در صورتیکه من حرفش را باور نمی کنم و مطمئن هستم که او زن دوم گرفته است. وقتی مردی نسب به همسرش بی توجه می‌شود و به او محبت نمی‌کند نشانه این است که حتما سرش جایی گرم شده است. برای همین تصمیم گرفتم بدون اینکه به شوهرم بگویم درخواست طلاق بدهم و برای همیشه از او جدا شوم. می‌خواهم قبل از اینکه از سوی شوهرم تحقیر شوم خودم پایم را از زندگی او بیرون بکشم.

 پس از صحبت‌های این زن قاضی شوهر وی را هم به دادگاه احضار كرد.‎

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

م۱۳۹۵/۰۳/۳۱ ۱۱:۴۶

درست مثل من ولي مبارزه كن به اين راحتي نكش كنار

پیام از اراک۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۵:۱۴

واااای از دست بعضی از شما زنها
محبت میکنی میگن چرا.نمیکنی میگن سرت جای دیگه گرمه
خوب بود قاضی چنان کتکی به این زن میزد که تا آخر عمرش نتونه فکر و تجزیه تحلیل کنه

یاسمین۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۴:۲۲

اگر مطمن هستی که شوهرت بهت خیانت کرده ومیکنه بهترین تصمیمو گرفتی از زندگیش برو بیرون بزار هرجور دوست داره وبا هر کسی دوست داره زندگی کنه هرکاری یه راه حل درست داره نه خودتو اذیت کن نه اونو نه خانواده آفرین منطقی ترین راهو درنظر گرفتی

ناشناس۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۳:۴۹

حقیقت را خدا می داند .مرده مشکوک می زنه

آرش آذر۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۳:۲۴

این حس ششم نیست یک حس حماقته که به جای تحقیق سریع رفتی دادگاه برای طلاق . ما ایرانی ها هر چی میکشیم از افراط و تفریطه و عادت داریم خودمون رو از پشت بام بندازیم پایین حالا یا از این طرف بام یا از اون طرفش

آقا مرتضي۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۳:۱۳

آقاي قاضي لطفا تا جنايتي رخ نداده حكم طلاق رو صادر كن.

ناشناس۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۳:۱۱

حرفی ندارم !!

رضا۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۳:۰۶

خدایا تو این بی شوهری یه کاش خانم ها قدر شوهر هاشون رو می دونستن !

جمال عبدالناصری۱۳۹۴/۰۴/۰۶ ۱۲:۵۰

خدا شفا دهد به حق این ماه عزیز

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.