آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
3بازدید

وضعیت اجاره بها در شرق تهران

تابستان امسال بازار اجاره آرام و کم‌نوسان بود. براساس گفته مشاوران املاک نرخ اجاره به‌طور میانگین 10 تا 15 درصد نسبت به تابستان سال گذشته افزایش داشت. این در حالی است که کارشناسان به دلیل کاهش قیمت مسکن انتظار افزایش اندکی را در میزان اجاره‌بها داشتند.

تابستان امسال بازار اجاره آرام و کم‌نوسان بود. براساس گفته مشاوران املاک نرخ اجاره به‌طور میانگین 10 تا 15 درصد نسبت به تابستان سال گذشته افزایش داشت. این در حالی است که کارشناسان به دلیل کاهش قیمت مسکن انتظار افزایش اندکی را در میزان اجاره‌بها داشتند.

به گزارش دنیای اقتصاد، با این وجود برخی از محلات تهران مانند محله نارمک افزایش بالاتر از 15 درصد را تجربه کردند. به گفته یکی از مشاوران املاک این محله بازار اجاره در تابستان 94 در این محله نسبت به سال گذشته بسیار پررونق و داغ بود و حتی برخی از قراردادها با 20درصد افزایش تمدید شد. به گفته این مشاوران املاک در این محله به دلیل سرانه فضای سبز بالا و زندگی برخی از چهره‌های سیاسی، داوطلب زیادی برای سکونت دارد بنابراین هنوز یک هفته باقی مانده تا پایان تابستان فایل اجاره‌ای برای آنها باقی نمانده است، البته چنین رونقی در تمامی محلات پایتخت مشاهده نمی‌شوند و برخی از مشاوران املاک شرق تهران نسبت به کمبود مستاجر به دلیل افتتاح پروژه‌های مسکن‌مهر گلایه دارند.

آپارتمانی 72 متری در طبقه چهار یک مجتمع مسکونی دو خوابه که بنای آن پنج سال قدمت دارد به مبلغ 15 میلیون تومان رهن و 800 هزار تومان اجاره ماهانه پیشنهاد شده است یا آپارتمان دیگری در محله 46 متری شرقی نارمک که 70 متر زیربنا دارد و سن بنای آن 7 سال است، 60میلیون تومان رهن کامل برای اجاره گذاشته شده است.

وضعیت اجاره بها در شرق تهران

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۲۴ ۱۰:۲۷

اونوقت میگن برو زن بگیر با پایه حقوق کارگزی 700-800 تومن
جالبه

سارینا۱۳۹۴/۰۶/۲۴ ۱۰:۰۴

اجاره ها خیلی بالاست. واقعا زندگی سخت شده برای قشر کارمند. قشر مرفه که مشکلی ندارند.

pouya۱۳۹۴/۰۶/۲۴ ۰۹:۵۳

سلام و خسته نباشی تابی جون

تابی این اجاره بها تو محله شمیران نو رو داخل گزارشاتون بیارید لطفا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.