آخرین خبردرخشش طارمی با الوصل در نخبگان آسیا
1بازدید

متلک اولیویرا به ادینهو بعد از صعود!

سرمربی تیم تراکتورسازی که در صورت باختن این بازی به احتمال زیاد از کارش برکنار می شد، گفت: امروز دروازه‌بان ما با گرفتن یک ضربه پنالتی تیم ما را نجات داد.

به گزارش تابناک ورزشی، تونی اولیویرا پس از پیروزی تراکتورسازی مقابل صبا در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی اظهار داشت: از قبل می‌دانستیم بازی دشواری مقابل صبا داریم. نیمه اول تراکتورسازی خوب بازی کرد و در نیمه دوم صبا بهتر بود اما توانستیم در اواخر بازی با نظم دادن به بازی حملات خود را بیشتر کنیم.دروازه‌بان ما با گرفتن پنالتی حریف توانست تراکتورسازی را نجات بدهد و پس ازآن یک پنالتی به سود ما گرفته شد که توانستیم به گل تبدیل کنیم و پیروزی را از آن خود کنیم.

سرمربی تراکتور یادآورشد: ادینیو درتیم جدیدش چند گل زده!؟ او نتوانسته موفق باشد در حالی که اینجا آقای گل بود. برخی بازیکنان از تیم رفته‌اند اما ما با قدرت به راه خود ادامه می‌دهیم با همین بازیکنان امیدوار هستم و امیدوار همین روند را ادامه بدهیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.