آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
1بازدید

صدور حكم اعدام براي 10 شيعه يمني

سه تن از مخالفان زيدي مذهب يمن در دادگاه اين كشور به اتهام مداخله دردرگيري با ارتش به اعدام محكوم شدند.

به نوشته جمهوری، با صدور حكم اعدام براي اين سه تن شمار افرادي كه از شيعيان زيدي مذهب در دو روز گذشته در دادگاه به اعدام محكوم شده اند به 10 تن رسيد .

براساس راي دادگاه ويژه رسيدگي به امور تروريسم دادگاه همچنين دو تن از متهمان را به پانزده سال زندان دو تن ديگر را به ده سال يكي ديگر را به هفت سال و يك تن ديگر را به پنج سال زندان محكوم كرد.

روز دوشنبه همين دادگاه هفت تن ديگر از شيعيان زيدي را به مجازات اعدام و هفت تن ديگر را به مجازات هايي از دوازده تا پانزده سال محكوم كرد. اين افراد به اتهام وابستگي به گروهي براي اجراي طرح مجرمانه جمعي ايجاد يك گروه تروريستي سازمان يافته و مقاومت مسلحانه در برابر مقامات تحت محاكمه قرار داشتند.

آنها جزو 190 شيعه زيدي هستند كه از سال گذشته در گروه هاي كوچك به سبب مشاركت در شورش و درگيري هايي كه در ده كيلومتري شمال شرقي صنعا جريان داشت تحت محاكمه قرار دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۱۷ ۱۱:۵۰

با تشکر از دولت نهم و شخص رئیس جمهور به ویژه دیپلماسی فعال ایشان در منطقه و همچنین خسته نباشید به جناب متکی به خاطر سفر به یمن و هم پالگی با رئیس جمهور این کشور در به قتل رساندن شیعیان.

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۱۷ ۱۰:۰۹

روزگاریست سیاه ..... همه در کفر و گناه ... روزگاریست که دست همچو سد راه تو را می بندد.... بی سبب نیست نمک می گندد ... روزگاریست غریب ... همه در کفر و فریب ... روزگاریست که نامردان نا نجیب ... می سرانید فصه غصه مرگ عجیب....

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۱۷ ۱۰:۰۶

خوبه فقط با کشورهای عربی جنگ راه بندازید. تو رو خدا با کشور چین کاری نداشته باشید. مسلمونهای اونها از اون یکی مسلمونها هستند. خدا بهتون ایمان بده

ناشناس۱۳۸۸/۰۴/۱۷ ۱۰:۰۲

شیعه زیدی چه ربطی به شیعیه دوازده امامی داره؟؟؟!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.