رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

محسن هاشمی: رییس باید در مجلس انتخاب شود

کد خبر: ۵۸۴۹۸۲
|
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۲ 30 April 2016
|
6075 بازدید
پسر ارشد هاشمی رفسنجانی درباره شائبه حمایت پدرش از علی لاریجانی برای ریاست مجلس دهم می‌گوید: موضوع مجلس مربوط به نمایندگان است و نباید از بیرون دخالتی در موضوع مدیریت مجلس شود.

محسن هاشمی رفسنجانی پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی و معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم درباره گزینه‌های ریاست مجلس خبرگان و احتمال نامزدی پدرش بر این جایگاه گفت: من نظری در این زمینه ندارم و شأن مجلس خبرگان بالاتر از این است که من در مورد آن صحبت کنم.

وی درباره گزینه‌های ریاست مجلس شورای اسلامی و حمایت هاشمی رفسنجانی از علی لاریجانی بر مسند ریاست مجلس نیز گفت: موضوع مجلس مربوط به نمایندگان است و نباید از بیرون دخالتی در موضوع مدیریت مجلس شود و باید این تصمیم در مجلس گرفته شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟