آخرین خبردرخشش طارمی با الوصل در نخبگان آسیا
1بازدید

تکذیب شایعه تصادف گوینده باسابقه خبر

گوینده پیشکسوت خبر با اشاره به شایعاتی که در فضای مجازی درباره تصادف وی مطرح شده است آنها را تکذیب کرد

تکذیب شایعه تصادف گوینده باسابقه خبر
گوینده پیشکسوت خبر با اشاره به شایعاتی که در فضای مجازی درباره تصادف وی مطرح شده است آنها را تکذیب کرد و درباره حضور کمرنگش در تلویزیون اعلام کرد که در استراحت اجباری به سر می‌برد.

به گزارش مهر، محمدرضا حیاتی گوینده باسابقه رادیو و تلویزیون است که روز جمعه ۳۱ اردیبهشت‌ماه شایعاتی مبنی بر تصادف وی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

وی حدود یک ماه است که فعالیت چندانی در بخش خبری شبکه یک ندارد و از ابتدای اردیبهشت‌ماه حضور وی کمرنگ شده است.

حیاتی در سخنان کوتاهی درباره نبودش در این یک ماه به عنوان گوینده بخش خبری گفت: من امسال تا ابتدای اردیبهشت‌ماه به عنوان گوینده حضور داشتم و بعد از آن به نوعی به استراحت اجباری رفتم که انشاء‌الله رفع می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.