عذرخواهی شواین اشتایگر از مردم آلمان
هافبک باسابقه ژرمن ها بعد از اشتباه بزرگ در بازی با فرانسه از مردم کشورش با نوشتن یک نامه احساسی عذرخواهی کرد.
هافبک باسابقه ژرمن ها بعد از اشتباه بزرگ در بازی با فرانسه از مردم کشورش با نوشتن یک نامه احساسی عذرخواهی کرد.
به گزارش ایسنا، در دیدار فرانسه و آلمان در نیمه نهایی یورو 2016 خطای هند شواین اشتایگر باعث شد تا داور نقطه پنالتی را نشان دهد و این پنالتی را نیز گریزمان به گل تبدیل کرد. بعد از انتقادات زیاد روزهای اخیر، شواین اشتایگر با نوشتن یک نامه از هواداران آلمانی عذرخواهی کرد.
در این نامه آمده است: فقط یک کلمه به ذهنم میآید و آن هم این است که تاسف می خورم و متاسفم. ما به آرزوی خود در یورو نرسیدیم و این واقعی است. ما نتوانستیم شب جادویی را بعد از ریو رقم بزنیم و بعد از قهرمانی در جام جهانی به فینال یورو برسیم. شکست همیشه قسمتی از بازی بوده است و همیشه دیر یا زود با ان مواجهه می شوید. ما در بازی فرانسه یک قسمت مهمی از بازی را نداریم و آن هم شانس بود.
در ادامه این نامه آمده است:باید به پیشرفت تیم خودمان ادامه دهیم. ما تیم قدرتمندی هستیم. ما مانشافت هستیم و به پیشرفت خود ادامه خواهیم داد. من باز هم از حمایتی که در روزهای گذشته از ما شد، از میربانی خوب فرانسوی ها و از هم دردی مردم آلمان تشکر می کنم و بار دیگر مراتب عذرخواهی خودم را اعلام می کنم و امیدوارم فوتبال آلمان روزهای بهتری را تجربه کند.
به نظر می رسد شواین اشتایگر قصد خداحافظی از تیم ملی را ندارد و دوست دارد به فعالیت خود در تیم ملی آلمان در انتابی جام جهانی روسیه ادامه دهد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
شعور و فرهنگ این فوتبالیست کاشکی بشه به فوتبالیستهای کشورمون وارد کنیم
تیم ملی مگه مال باباشه؟
تيم المان بهترين تيمه ولي گلزن و تمام كننده نداشت ، اين ضعف رو بالاك هم از قبل گفته بود. ولي سرمربي با تكبر اين مسأله را رد كرد المان در تمام بازيها برتر ميدان بود ولي بالغ بر ده موقعيت گل را خراب كردند
ای کاش مسئولان ایران هم مثل مسئولان المان بودن و مردم رو درک می کردن و در صورت اشتباهشون از مردم عذر خواهی می کردن و تلاش می کردن تا خطایی که کردنو جبران کنند و برای رفاه مردم تلاش کنند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.