آخرین خبراصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در آب‌های عمان
2بازدید

سرقت بی‌سابقه یهودی‌ها از اقتصاد آمریکا

این گزارش می‌افزاید: مقامات پولی سوئیس، تنها نام صد نفر را داده‌اند، ولی با این حال، فشار «اف.بی.ای» برای گرفتن نام همه این افراد همچنان ادامه دارد.

سرقت بی‌سابقه یهودی‌ها از اقتصاد آمریکا

در جریان آغاز بحران اقتصادی آمریکا، میلیاردها دلار پول از بانک‌های این کشور به بانک‌های سوئیس انتقال یافته است.

به گزارش «تابناک»، عمده این پول‌ها توسط 4700 میلیاردر که عمدتا یهودی هستند، منتقل شده است.

بنا بر این گزارش، باراک اوباما، پلیس آمریکا یعنی «اف.بی.ای» را مأمور تحقیق در این زمینه کرده است.

این گزارش می‌افزاید: مقامات پولی سوئیس، تنها نام صد نفر را داده‌اند، ولی با این حال، فشار «اف.بی.ای» برای گرفتن نام همه این افراد همچنان ادامه دارد.

گفتنی است، پلیس آمریکا برای بازگرداندن این پول‌ها، قانون مالیات‌ها را بهانه قرار داده و از این راه، در پی بازگرداندن این سرمایه بزرگ به این کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۴۹

شما نگران اقتصاد آمريکا نباشيد. اینجا هم دارن میدزدن

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۱۱

در طول تاريخ هر اتفاقي كه در هر جاي جهان رخ داده مي توان رد پاي يهوديان را ديداز جمله سر براوردن امپراتوري

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۰۹

سرمايه ما كه رفت تركيه چي شد /؟ بگيم اوباما كاري بكنه برامون شايد سرمايه ماهم برگرده

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۱۰:۳۷

آیادستگاههای اقتصادی-امنیتی ماهم همچین عرضه ای دارند؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۱۰:۳۱

بازتابيها اگر يادتون باشه يك روز كامنتي برايتان گذاشتم مبني از اينكه: در تاريخ هست كه در جنگ جهاني اول با تيتر جعلي غرق شدن كشتي جنگي انگليس توسط يك روزنامه با سردبيري يك يهودي،كه باعث سقوط شديد ارزش سهام شد و در مدت يك هفته تا تكذيبيه خبر بيشتر سهام بورس بزرگترين بازار بورس دنيا يعني بورس لندن كه خود يكي از اصلي ترين حاميهاي صهيون بودند، توسط يهوديان صهيونيست خريداري شد.
اگر خاطرتون باشه مقايسه اي هم كردم گفتم:
ديروز دير ياسين و لبنان و امروز نوار غزه و فردا....
حالا خودتان قضاوت كنيد با اين دزدي كه اين موجودات خبيث كرده اند به لحاظ مالي، و تهديداتي كه ايران و لبنان و سوريه را از نظر رواني و ساخت و ساز هايي كه در فلسطين اشغالي انجام ميدهند و كوچ اجباري مسلمانان از محل زندگيشان و خريد زمينهاي مسلمانان در كشور عراق و نفوذ كامل در دولت به اصطلاح اسلامي در كشورهاي اسلامي و... در عمل كرده اند ميخواهند چه كار كنند؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۰۵:۱۳

یا دنبال بهایی هستید و یا یهودی.
منبع خبر را چرا خجالت کشیدی بنویسی؟
طبق معمول از آستین و مغز توهم زده ات در آمده است

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۰۱ ۰۳:۴۳

پیشنهاد می کنم در ادامه خبر اشاره شود که تابناک در ابتدای شروع بحران، در مقاله نقش یهودیان در بحران مالی دنیا(كدخبر: ۴۰۹۲۷تاريخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ ) این موضع را پیش بینی کرده بود. متشکرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.