آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
1بازدید

واشنگتن: مسکو در انتخابات آمریکا دخالت می کند

مدیر اطلاعات آمریکا بار دیگر روسیه را به هک اطلاعات با هدف دخالت در فرایند انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرد.

مدیر اطلاعات آمریکا بار دیگر روسیه را به هک اطلاعات با هدف دخالت در فرایند انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کرد.

به گزارش فارس به نقل از «پالیتیکو»، وی با متهم کردن روسیه به هک اطلاعات، آن را یک «اقدام متجاوزانه» جدید از طرف مسکو در روابط سیاسی با واشنگتن خوانده است.

«جمیز کلاپر» و «جی جانسون» وزیر امنیت ملی آمریکا ماه گذشته با انتشار بیانیه‌ای برای اولین بار روسیه را به دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم کردند.

کلاپر گفت: «ایمیل‌های منتشرشده روی سایت‌هایی مانند ویکی‌لیکس با انگیزه‌ها و روش‌های تحت رهبری روس‌ها هماهنگ است. اگر ما اطمینان زیاد نداشتیم، آن بیانیه را صادر نمی‌کردیم.»

مدیر اطلاعات ملی آمریکا تصریح کرد: «دخالت کردن در فرایند شمارش آرا یا نتایج آرا برای یک نفر یا هر فردی، با نفوذ سایبری بسیار دشوار خواهد بود، چون آنها به اینترنت متصل نیستند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.