آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
6بازدید

تلویزیون سوریه:

«جفش» ۱۰۰ نفر را در حلب اعدام کرد

تلویزیون رسمی سوریه اعلام کرد که گروهک تروریستی «جفش» بیش از ۱۰۰ نفر را که می‌خواستند تسلیم ارتش سوریه شوند، اعدام کرده است.

تلویزیون رسمی سوریه اعلام کرد که گروهک تروریستی «جفش» بیش از ۱۰۰ نفر را که می‌خواستند تسلیم ارتش سوریه شوند، اعدام کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، گروهک تروریستی «جیش فتح الشام» (جفش) یا همان جبهه النصره سابق ده‌ها نفر را در شرق حلب اعدام کرده است.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «المنار»، تلویزیون سوریه گزارش داد جفش ۱۷۵ نفر از افرادی را که قصد داشتند خود را تسلیم ارتش سوریه کنند، اعدام کرده است.

وزارت دفاع روسیه نیز طی روزهای گذشته اعلام کرده بود، تروریست‌های جفش اقدام به اعدام آن دسته از معارضانی کرده است که خواهان تسلیم و ترک مخاصمه بودند.

افزون بر این، این گروهک طی دو هفته گذشته با ممانعت از خروج افراد غیر نظامی از شرق حلب از آن‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کرد.

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه بارها با صدور فرمان عفو عمومی، از معارضان و افراد مسلح خواسته است به روند صلح در سوریه بپیوندند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.