آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
2بازدید

توئیت اوباما ۱۸ روز مانده به خداحافظی

توئیت اوباما ۱۸ روز مانده به خداحافظی
«باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا، 18 روز مانده تا پایان دوره ریاست جمهوری اش در صفحه خود در توئیتر نوشت: مشتاقم از این پس، به عنوان شهروند در کنار شما (آمریکایی ها) باشم.

به گزارش ایرنا، اوباما افزود: افتخاری در زندگی من بود که به عنوان رئیس جمهوری در خدمت شما باشم، از این به بعد بعنوان شهروند در کنار شما خواهم بود.

درهمین حال خبرگزاری رویترز نیز امروز دوشنبه از مبدا «هونولولو» مرکز «هاوایی» گزارش داد: اوباما در ایمیلی که امروز آن را منتشر کرد، از نطق خداحافظی در دهم ماه ژانویه خبر داد.
رویترز نوشت: اوباما قصد دارد نطق خداحافظی خود را دهم ژانویه (21 دی ماه) در شهر «شیکاگو» ایراد واز هواداران و حامیان خود تشکر کند.

به گزارش ایرنا، اوباما در ایمیل خود نوشت: من به این سخنرانی به عنوان فرصتی برای قدردانی جهت این سفر شگفت آور، برای جشن گرفتن راهی که شما این کشور در این هشت سال گذشته تغییر دادید، می اندیشم. 
رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: می توانیم با یکدیگر این کشور را برای بهتر شدن تغییر دهیم.

رویترز نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری جدید آمریکا که قرار است بیستم ژانویه (اول بهمن) سوگند ریاست جمهوری ادا کند و وارد کاخ سفید شود، وعده داده است بسیاری از قوانینی که به امضا باراک اوباما رسیده است، ازجمله قانون «اوباما کِر» (بیمه درمانی اوباما) را لغو کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.