آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
2بازدید

یک ايراني«بيوه سياه» را شناسایی کرد

يك پژوهشگر ايراني در تحقيقات خود موفق به شناسايي و تشخيص عنكبوت «بيوه سياه» كه تاكنون در كشور شناخته نشده بود، شد.

امير ميرشمسي، پژوهشگر جوان ايراني در گفت‌و‌گو با فارس گفت: در اين تحقيقات مشاهده كرديم كه اين نوع عنكبوت برخلاف اينكه زيست‌شناسان، فكر مي‌كردند كه در ايران وجود ندارد،‌ 3 گونه از آنها را در اطراف استان خراسان يافتيم.

وي افزود: اين روند عدم آگاهي از اين نوع از عنكبوت‌ها تا سال 74 ادامه يافت كه طي بررسي‌ها مشاهده كرديم كه تعداد افرادي كه توسط اين نوع عنكبوت گزيده شده‌ بودند، افزايش يافت، ‌در حالي كه گزش اين نوع از خانواده عنكبوتيان بسيار كشنده است.

اين پژوهشگر تصريح كرد: ميزان آگاهي اين افراد از اين عنكبوت‌ها به اندازه‌اي بود كه حتي افرادي كه در آن زمان به درمانگاه‌ها مراجعه مي‌كردند و نمونه‌ا‌ي از آن را با خود مي‌آوردند، نمي‌توانستند تشخيص دهند كه اين حشره است يا يك نوع عنكبوت يا حتي نمي‌دانستند كه اين موجود از چه ناحيه‌اي افراد را مي‌گزد.

وي گفت: خوشبختانه ما در اين تحقيقات و مطالعات توانستيم اين نوع از عنكبوتيان را كه نيش كشنده‌اي دارند. از روي ساختار توليدمثلي آنها شناسايي كنيم. البته اين بررسي‌ها هنوز ادامه دارد تا اطلاعات بيشتري از آنها به دست آوريم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.