گرازهای وحشی سه داعشی را کشتند

به گزارش جام جم آنلاین، السومریه نیوز به نقل از منابع محلی خبر داد، این 3 تن در یکی از مزارع کشاورزی بخش الرشاد در 53 کیلومتری جنوب غرب کرکوک مورد حمله گرازهای وحشی قرار گرفتند.
الرشاد به همراه شهر الحویجه و بخش های الریاض، العباسی و الزاب از ژوئن 2014 و همزمان با سقوط موصل، به دست گروه تروریستی داعش افتاد و کنترل این مناطق هنوز در اختیار داعش است.
برخی مقام های محلی روز یکشنبه از ورود گرازهای وحشی به مزارع در استان دیاله نیز ابراز نگرانی کرده بودند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خخخخخخخخخخخخخخخخ
هههههههههههههههههههههههههههههههه
ايكاش در اين گزارش صفت وحشي را براي گرازها استفاده نمي كرديد زيرا نسبت به داعشي ها بسيار مظلوم تر و بي گناه ترند. گرازها اعاده حيثيت خواهند كرد.
يكبار در باغ وحش از نزديك يك گراز وحشي را لمس كردم و فهميدم آنچه بر ضد اين حيوان ميگويند خيلي هم صحت ندارد. اينهم يك دليل ديگر!
عجب مگر مسلح نبودن ؟؟؟؟
تابناک برای شما متآسفم که خبرهای جک مانند را به بحث تعطیلی نوروز ترجیح میدهید خبرهای خنده دار مدتها میماند اما خبرهای ملی زود کنار گذاشته میشود
بگویید کشته شدن کفتارها به دست گرازها
دست این گرازها درد نکنه ، من از دور دستشونو میبوسم
مگه حیوونا از پس این حیوونا بربیان !!!! آدما حریفشون نیستن ظاهرا !!!
چه جالب به دست همنوعان خودشون سقط شدن. خخخخخخخخخخخخخخخخ
"طعمه ی گراز شدند" یعنی گرازها به آنها حمله گردند و آنها را خوردند؛ آیا چنین اتفاقی افتاده است؟؟؟؟ کمی هم دقت در نگارش داشته باشید بد نیست!!!!
آفرین به گرازها
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.