آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
2بازدید

ممنوع‌الخروجی زهرا نعمتی از سوی همسرش

زهرا نعمتی پرچمدار بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو و قهرمان پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در رشته تیر و کمان از سوی همسرش ممنوع‌الخروج شد.

به گزارش ایسنا رهام شهابی‌پور، همسر زهرا نعمتی افزود: بعد از بازی‌های پارالمپیک ریو زهرا نعمتی بنا به دلایلی منزل را ترک کرده و تا این لحظه با وجود این که چندین‌بار خواستار بازگشت او به منزل بودم از زندگی با من امتناع کرده و حتی درخواست طلاق داده است. پس از این اتفاق او را ممنوع‌الخروج کرده‌ام تا نتواند در هیچ تورنمنت برون‌مرزی شرکت کند. اگرچه نمی‌دانم با چه مجوزی توانست به عنوان نماینده سازمان ملل کشور را ترک کند و عازم سوییس شود.
 
شهابی‌پور خاطرنشان کرد: به هر صورت یکسری مسائل و مشکلات خانوادگی پیش آمده که قابل حل است و نیاز نیست تا حد طلاق به آن دامن زده شود. متاسفانه مسائل پیش آمده به مسائل و مشکلات دیگری دامن زده که اگر نعمتی بخواهد به همین روال به مسائل دامن بزند مطالبی را عنوان می‌کنم که می‌تواند تبعاتی داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۸:۵۳

لطفا زود قضاوت نکنید

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۷:۳۸

زن ایرانی به دلیل اینکه سالها در محیط محصور خانواده و جامعه و شوهر خودش رو اسیر میداند ، وقتی که یکدفعه ، و به طور ناگهانی وارد محیطی شبیه المپیک یا تیم ملی میشه، و مورد توجه بسیاری قرار میگیره، دیگه دلش نمیخواد زیر یوغ مردی به نام شوهر باشه، به همین خاطر لجاجت ها از همین نقطه اغاز میشه، و فکر میکنه بیرون خبریه ! و دیگه اون ادم سابق نیست، و هر روز یک تجربه از افراد موفق و ناموفق میشنود، که چرا تا خودش و اسیر یه مرد کرده و زندگی بیرون خیلی قشنگتره!..ارتقای شغلی هم به همین منوال!

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۷:۲۷

مرد خجالت بكش. من يك مرد هستم ولي از رفتار شما خجالت كشيدم. مگر با انسان صغير سروكار داري؟. همسر يك زن بزرگ بودن لياقت ميخواد. انصافا امثال شما بايد انسانيت را از شوهر ملكه انگلستان ياد بگيريد كه 66 ساله هميشه دوقدم عقب تر از خانمش حركت مي كنه.

valhan۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۷:۲۵

مرد حسود به این میگن

mm۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۷:۰۶

مسائل خانوادگی ات را میخواهی مردم بدانند؟

ناش۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۵۷

اگرچه نمیشه به راحتی قضاوت کرد و باید توضیحات خانم نعمتی را هم شنید، اما جامعه مرد سالارانه ایران همیشه دست و پای زنهای آزاد و موفق رو می بنده، به هر حال بی تفاوت از کنارش نمی گذرند و یه جورایی موفقیت زن رو کوفتش می کنند.

:))

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۵۲

کاش ایشون متوجه بود که همسرش نماینده ی یک کشور تو المپیک بوده

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۴۹

اینم از بدبختی ما زن های ایرانی در اشل بین المللی. به چه حقی، یه انسان حق داره، حق انسان دیگر رو از تصمیم گیری در مورد خودش ،سفر و پیشرفت سلب کنه ، انهم تنها به دلیل خوشامد شخصی. این جز حقوق اولیه هر انسانی است. اگر این قانون برای تحکیم زندگی مشترک است، زن هم باید حق ممنون الخروجی شوهرش را داشته باشد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۳۳

چرا ما زود قضاوت می کنیم نمی دانم حق با کیست

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۸:۵۷

!یعنی چه؟ یه نفر به زور می خواد مالک یکی دیگه باشه

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۲۶

آخه چرا مسایل خانوادگی را با مردم در میان میزاری

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۱۸

چرا مردا تحمل موفقیت های همسرشون رو ندارن بعدم می گن زنا حسودن

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۶:۱۷

خوبه دیگه همسران خانمهای ورزشکار دیگه از این حربه استفاده می کنند برای به کرسی نشوندن حرفاشون..

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۵۳

خوب کرده تا تو باشی 80 میلیون آدم رو مسخره خودت نکنی.

نادر۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۵۳

قلدرى وتهديد هميشه كار مردان ضعيف و بى منطق است ،

simin۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۴۷

به زور نمیتونی کسی رو اسیر خودت کنی. اون روزا گذاشته

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۴۵

اقا نمی خواد باهات زندگی کنه ... الکی ابرو ریزی نکن داداش

نعمت الله۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۲۶

برادرمن درست است که قانون یک سری اختیارات را به مرد داده ولی این بدان معنی نیست که اجبارا مرد ازآن امتیازات استفاده کند ! گویا جنابعالی درزندگی زناشویی ازسیستم بگم بگم استفاده بسیارمیکنید و از‌شان دادن جلد یک پرونده که دردست دارید وشاید خالی باشد هم استفاده میکنید ! درغیر این صورت اگر راست میگویید بهتراست باطلاق موافقت وخودرا راحت کنید !

نسبتا ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۲۳

با این حرکتی به جنابعالی زدی "جناب آقای شهابی‌پور" بشین حتما میاد سر زندگیش .بشین که بیاد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۲۲

باید افتخار میکردی همچنین زنی داری نه بخواهی متوقفش کنی

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۱۷

برادر عزیز فکر نکنم دیگه برگرده پیش شما . ظرفیت رو در نظر بگیرید

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۱۴

کدوم آدمی مسائل شخصی زندگیش رو برای همه فاش می کنه؟ انتظار داره بعد از این رفتارها همسرش برگرده؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۲/۱۸ ۱۵:۰۵

قانون باید عوض بشه که این مشگلات پیش نیاد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.