آخرین خبرپاسخ صمیمانه رهبر انقلاب به نامه دانش‌آموز ۱۰ ساله + عکس
8بازدید

ایوانکا ترامپ، پسر پادشاه را "جذاب" خواند

ایوانکا ترامپ، پسر پادشاه را ایوانکا ترامپ که بیشترین توجه را از سوی رسانه‌های جهانی به خود جلب کرده، جانشین ولیعهد عربستان را "شخصیتی جذاب و تاثیرگذار" توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، ایوانکا ترامپ، دختر دونالد ترامپ،‌ رئیس‌جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه عربستانی "الریاض" طی سفر اخیرش به عربستان با هیات همراه پدرش گفت که محمد بن سلمان، جانشین ولیعهد عربستان شخصیتی "جذاب و تاثیرگذار" در بین جوانان عربستانی و مسلمان دارد به طوری که "دارای صفات رهبری، بلندپروازی،‌ عشق به وطن و ملتش" است.

دختر دونالد ترامپ در ادامه افزود که جاشنین ولیعهد عربستان حضوری "فعال و موثر" دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره موضعش در قبال پروژه "سند ۲۰۳۰" در عربستان که محمد بن سلمان آن را آغاز کرده گفت: این سند نشانگر تغییر جدید برای آینده عربستان و جهان است.

ایوانکا ترامپ در دیدارش با زنان عربستانی طی سفرش به این کشور گفت که تاثیری که از این نشست به دست آمد الهام بخش بود و من قدرت زنان عربستانی درتفکیک و تشخیص و ذکاوت از نزدیک دیدم.

دختر رئیس جمهور آمریکا در ادامه افزود که این نشست وی را با آن بخش از ماهیت زنان عربستانی که قبلا از دید او پنهان بود، آشناتر کرد.

ایوانکا نسبت به استقبال گرم و روی خوش عربستان تشکر و تاکید کرد که این تمایل دارد چنین سفرهایی تکرار شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۱۲:۰۰

منم بهم ١٠٠ ميليون دلار ميدادن هر ميموني رو جذاب ميديدم.

عباس۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۰۸:۲۲

این خانواده ژنتیکی کاسب حرفه ای هستندو با هندوانه گذاشتن زیر بغل این وهابی احمق حسابی کاسبی کردند و تازه بجای اشانتیون دادن کلی هم هدیه های میلیون دریافت کردند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۰۲:۰۷

أنشالله در ازدواج بعدى مسلمان ميشى

نوید۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۰۱:۰۱

100 میلیون دلار فقط دختر ترامپ گرفته! جذاب که چه عرض کنم اگر چیزهای خاک برسری هم می گفت، بعید نبود!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۰۰:۲۸

بیچاره عادل الجبیر الان دیگه از حسادت در حال انفجاره رفته جلوی اینه داره ژستهای مختلف و تمرین می کنه برای دیدار بعدی

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۲۳:۱۳

خدایا ، چرا اینقدر مسلمانان بدبخت شده اند که یک چنین شخصی که مرتدی مسیحی ست(مسیحی بوده شده یهودی) باید با چنین تعابیری حکمرانان سرزمین وحی رو به حماقت در جهان شهره کنه و در پس پرده با خانواده و البته سران اسرائیل بنشینن و به این حماقت بخندند؟!!! به خدا دلم به حال حکمرانان سعودی میسوزه. میخواید باور کنید نمیخواد نکنید.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۴ ۱۳:۴۳

شما نمیتونی یهودی بشی یهودیت فقط دین نیست بحث نژادی مطرحه یعنی باید از نسل قوم یهود باشی. نشنیدی که خیلی هاشون فقط با یهودی ازدواج می کنند و به راحتی کسی رو به عنوان یهودی نمی پذیرند

soroush۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۶:۵۲

خوب شد منو نديده !

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۵۴

با همین چند جمله کلی کاسب شده

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۴۸

الان محمد بن سلمان خرکیف شده و حاضر واسه ایوانکا تمام کشورش را فدا کنه

رجب۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۴۶

عجب مخی میزنن این عربها

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۴۶

بله دیگه وقتی همه وسایل عیش ونوش فراهم بوده وبه خاطر دلارهای نفتی که گیرپدرش بیاید هر کاری کرده بایدهم خوش بگذرد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۴۳

عجب! قدرت زنان عربستان رو دیده! دقیقا میشه با ذکر یه مثال بگه چه قدرتی؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۲۱

چقدر غلط تايپي ؟؟

حسینی تبار۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۱۹

دریافت هدایا موثر بوده
وخوشش اومده

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۰۷

ایشان business woman حرفه ای میباشد و خوب بلد است مشتری اش را با تعاریف و جملات اغوا کننده فریب دهد تا به اهداف تجاری و اقتصادی خود دست پیدا کنند.. مثل پدرش که حرفهایی در مورد ایران زد و قراداد چند ده میلیارد دلاری فروش سلاح را با آنها بست.

(به اصطلاح عامیانه خوب بلده چطوری طرف رو خر کنه)

ardee۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۴:۰۲

چه دختر باهوشی؟!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۵۶

کارت ایوانکا در مقابل کیت میدلتون چقدر دوام می آورد؟!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۴۷

تو گفتي اين مزخرفات رو ما هم باور کرديم!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۴۲

احتمالا او از این ببعد به هر کشوری که سفر کند , آدمای زیادی به چشمش جذاب خواهند آمد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۳۹

خوب پولی به جیب زدید ها! دم بابات گرم جیب شون رو خالی کرد

مجیدوووو۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۱۷

الحق و والانصاف این ترامپ و خانوادش خوب بلد هستند از نقطه ضعفهای آدمها استفاده کنند , این سعودیها هم که خدای تکبر و سرمست از پول باد آورده.
خدائیش این ترامپ از همه ظرفیهتا داره واسه دوشیدن استفاده میکنه

علی۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۱۷

جانشین ولیعهد عربستان احتمالا داره از خوشحالی بال بال میزنه :))))

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۳ ۱۳:۰۹

ای شیطون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.