آخرین خبرتراکتور در آخرین ثانیه‌ها از شکست گریخت
0بازدید

افشاریان تاریخ را تکرار کرد

اگرچه خداداد افشاریان تاریخ را تکرار کرد اما بعید به نظر می رسد قسمت آخر این ماجرا تکرار شود و عنایت با حضور در یک برنامه تلویزیونی از کسی عذرخواهی کند!

خداداد افشاریان در لیگ پنجم با همین کمک ها که شامل علیرضا کهوری و علیرضا یزدانی بود در لیگ پنجم در بازی استقلال و فجر سپاسی با دو اشتباه فاحش حرف و حدیث های زیادی را بوجود آوردند.

به گزارش گل؛ در آن بازی دو پنالتی برای استقلال گرفته نشد تا امیر قلعه نویی بحث دست های پشت پرده را پیش بکشد. این اشتباه به حدی سروصدا به پا کرد که غیاثی، رییس کمیته داوران آن زمان با حضور در برنامه 90 از همه عذرخواهی کرد.

اگرچه خداداد افشاریان تاریخ را تکرار کرد اما بعید به نظر می رسد قسمت آخر این ماجرا تکرار شود  و عنایت با حضور در یک برنامه تلویزیونی از کسی عذرخواهی کند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.