استفاده از سبزیجات معطر در غذاها

کد خبر: ۷۵۶۳۹۹
|
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳ 18 December 2017
|
4974 بازدید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برای کاهش نیاز مصرف نمک می توانید از سبزیجات معطر در غذاها استفاده کنید.

به گزارش فارس، ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: هر قدر که ممکن است از مواد قندی تصفیه شده مثل شکر، قند و نوشابه های قند دار استفاده نکنید. نمک مصرفی خود را کاهش دهید.

وی اظهارداشت: برای کاهش نیاز مصرف نمک می توانید از سبزیجات معطر در غذاها استفاده کنید. با این کار از بروز افزایش فشار خون جلوگیری می کنید و حتی می توانید به تعدیل فشار خون خودتان هم کمک کنید.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد: برای سلامت خود و پیشگیری از بروز انواع سرطان های دستگاه گوارش و دیگر ارگان‌های بدن لازم است در روز 200 تا 400 گرم میوه و 400 تا 700 گرم انواع سبزی را به صورت خام یا پخته میل کنید.

وی در پایان در برنامه رادیویی سلامت گفت: افزودن میوه تازه به برنامه روزانه، بیماری را از شما دور می کند و نشاط و سلامتی را برای شما به ارمغان می آورد. توجه داشته باشید خاصیت میوه ها به درشتی یا ریزی یا گرانی یا ارزانی آن ها ارتباطی ندارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟