فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک صفحه خبر بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

ادامه روند کاهشی آمار ولادت در کشور

کد خبر: ۷۶۵۷۸۱
|
۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱ 19 January 2018
|
4845 بازدید

رئیس سازمان ثبت احوال کشور از ثبت یک میلیون و 140 هزار نفر ولادت در 9 ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حمید درخشان‌نیا گفت: از این تعداد حدود 586 هزار نفر پسر و بقیه دختر هستند و نسبت به مشابه سال گذشته حدود یک و نیم درصد کاهش ولادت داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: در نسبت جنسی متولدین، پسرها بیشتر و میانگین سن مادران هم حدود 28 سال و پدران هم حدود 33 سال است که افزایش نشان می دهد.

درخشان‌نیا درباره آمارهای ازدواج و طلاق گفت: ازدواج و طلاق در کشور در برخی از ماه‌ها در کشور تغییر می‌کند و همه این موارد به صورت توصیفی دقیق نسبت سنجی شود.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور همچنین از تلاش برای تعیین تکلیف افراد بی شناسنامه در کشور خبر دادو گفت: بخشنامه‌ای تهیه و به استان ها مرزی ابلاغ شده است که این افراد باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: سازمان ثبت احوال درباره افراد خارجی ماموریتی را ندارد ؛ سازمان به افرادی که از پدر و مادر ایرانی متولد می‌شوند یا از پدر ایرانی؛ مدرک هویتی می‌دهد اما کسانی که خارجی هستند باید به اداره اتباع مراجعه کنند و نباید با تابعیت اشتباه بگیریم و کسانی که فاقد هویت هستند باید به اداره اتباع مراجعه کنند و برایشان کارت هویتی صادر می شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت