آخرین خبرجودوکار ایران نایب‌قهرمان المپیک جوانان شد
3بازدید

محمد پولادگر باز هم رئیس شد

سهرابی 3 رای کسب کرد و 3 رای نیز سفید بود.

محمد پولادگر که در طول هشت سال گذشته ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده داشت، در شرایطی صبح امروز و با رای اکثریت مجمع به عنوان رئیس چهار سال آینده این فدراسیون انتخاب شد که قبل از این استعفایش را تقدیم رئیس سازمان تربیت بدنی کرده بود.

به گزارش مهر، مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو از ساعت 9:30 دقیقه صبح امروز (شنبه) در محل سالن آمفی تئاتر آکادمی ملی المپیک به ریاست حمید سجادی برگزار شد که تا قبل از رای گیری نهایی پنج نفر از مجموع 7 کاندیدا انصراف دادند.

در رای گیری نهایی که بین جمشید سهرابی و محمد پولادگر برگزار شد، پولادگر از مجموعه 45 رای ، 39 رای را به خود اختصاص داد و به مدت چهار سال دیگر رئیس فدراسیون تکواندو شد. سهرابی 3 رای کسب کرد و 3 رای نیز سفید بود.

محمد پولادگر چندی پیش استعفایش از ریاست فدراسیون تکواندو را در شرایطی تقدیم علی سعیدلو کرده بود که دوران ریاستش تمام شده بود و با عنوان سرپرست فعالیت می کرد اما این استعفا مورد موافقت قرار نگرفت.

جمشیدسهرابی رئیس هیئت تکواندو نیروهای مسلح، سید محمد پولادگر سرپرست ، غلامرضا ابراهیمی دبیر فدراسیون، سید حسین عباسی دبیر سابق فدراسیون، غلامرضا کشتکار رئیس هیئت تکواندو بوشهر، لقمان کشاورز عضو سابق تیم ملی و مسعود لشگری دبیر سابق سازمان لیگ تکواندو نامزدهای تصدی پست ریاست این فدراسیون تکواندو بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.