هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی درباره افرادی که به رفلاکس معده دچار هستند، گفت: اگر این افراد در غذا خوردن خود نظم داشته باشند و در زمان مصرف غذا ، حجم غذای خود را کنترل کنند در ایام ماه رمضان؛ در زمینه رفلاکس معده خود بهبود خواهند داشت.
به گزارش میزان، مجید حاجی فرجی، عضو هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی و دکترای تغذیه درباره مراقبتهای تغذیه در ماه رمضان اظهار کرد: ماه رمضان تمرینی برای خودسازی است. تمرینی است که در شرایط سخت بتوان از فلسفه خودداری از آشامیدن و خوردن بهره مند شد.
هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی توصیه کرد: یکی دو روز قبل از شروع ماه رمضان افراد مصرف چای، قهوه و مواد کافئین دار را کمتر کنند تا دچار سردردهای عادتی نشوند و مصرف آب را در اوقاتی که برایشان میسر است در دستور کار خود قرار دهند.
وی در سخنانی درباره مصرف آب در فاصله وعده افطار تا زمان خواب، گفت: افراد باید مصرف آب و چای و آبمیوهها را در فاصله افطار تا زمان خواب در نظر بگیرند و در وعده سحر مصرف چای و آب میوههای مدر که باعث دفع سریع آب بدن شده و در بدن باقی نمیمانند را کنار بگذارند چرا که تشنگی در طی روز آنها را دچار سردرد، اختلالاتی نظیر تاری دید و خلق و خوی بد میکند.
حاجی فرجی افراد را از پرخوری منع کرد و گفت: حجم مصرفی غذاها در وعده افطار و شام باید حتیالامکان کم باشد و از خوردن غذاهای چرب، شیرین،سرخ کرده ، پرپروتئین و پر گوشت خودداری شود چرا که برخی به علت پرخوری در دو وعده افطار و شام ترجیح میدهند در وعده سحر چیزی مصرف نکنند.
وی وعده سحری را وعده ای مهم خواند و گفت: اشخاص باید حتما وعده سحری را مصرف کنند و موادی مانند میوه ها و سبزیجات را در این وعده مصرف کنند.
هیئت علمی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی درباره افرادی که به رفلاکس معده دچار هستند، گفت: اگر این افراد در غذا خوردن خود نظم داشته باشند و در زمان مصرف غذا ، حجم غذای خود را کنترل کنند در ایام ماه رمضان؛ در زمینه رفلاکس معده خود بهبود خواهند داشت.