سقوط مرد میانسال به داخل چاهک آسانسور

کد خبر: ۸۰۱۴۳۸
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۵ 22 May 2018
|
1955 بازدید

مرد میانسالی در ساختمان نیمه‌کاره به داخل چاهک آسانسور سقوط کرد.

به گزارش جام جم، از سازمان آتش نشانی تهران، ساعت 21:35 شب گذشته، در پی تماس یک شهروند با سامانه 125 مبنی بر سقوط یک مرد میانسال به چاهک آسانسور، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران نیروهای عملیات ایستگاه 33 را به همراه گروه امداد و نجات ایستگاه 38 (نجات پنج) به محل حادثه در خیابان 45 متری زرند، خیابان توکلی اعزام کرد.

افسر آماده منطقه چهار عملیات درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: باتوجه به عدم آدرس‌دهی صحیح، آتش‌نشانان به جست‌وجو در محیط و ساختمانهای نیمه‌کاره محدوده اعلام شده پرداختند و در نهایت موفق به یافتن مردی پنجاه و پنج ساله شدند که از طبقه دوم به داخل چاهک آسانسور سقوط کرده و از ناحیه پای چپ دچار مصدومیت و شکستگی شده بود.

حجت قاسمی افزود: آتش‌نشانان و نجاتگران بلافاصله خود را به مصدوم رساندند و همزمان با ایمن‌سازی محل حادثه، اقدامات لازم و کمک های اولیه را تا رسیدن عوامل اورژانس انجام دادند.

آتش‌نشانان با تحویل محل حادثه به عوامل نیروی انتظامی به مأموریت خود پایان دادند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟