آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
2بازدید

مردم کودک آزاری ها را به ۳۰۰۰۳۶۳۶پیامک کنند

مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک از راه‌اندازی سامانه پیامکی این مرجع با شماره ۳۰۰۰۳۶۳۶ خبر داد و گفت که مردم هر جا کودک آزاری مشاهده کردند به این شماره پیامک کنند.

به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، شاهرخ هدایتی با اشاره به رسالت و مسئولیت‌های مهم وزارت دادگستری به عنوان متولی مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، راه‌اندازی سامانه پیامکی این مرجع را با هدف گزارش‌گیری، رصد مستمر وضعیت آسیب‌های اجتماعی حوزه کودکان و کاهش موارد سوء‌رفتار نسبت به کودکان برشمرد.

این مقام مسئول در وزارت دادگستری اظهار کرد: لزوم افزایش آگاهی آحاد جامعه و همچنین فرهنگ‌سازی در خصوص رعایت حقوق کودکان در کنار موارد تلخ کودک آزاری در سالهای اخیر از جمله دلایل راه‌اندازی سامانه پیامکی مرجع ملی حقوق کودک است.

هدایتی ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی این سامانه، شاهد کاهش موارد کودک آزاری و همچنین پیشگیری از بروز اتفاقات ناگوار در حوزه کودکان باشیم.

او گفته است که مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، از طریق سامانه پیامکی 30003636، آماده دریافت گزارش‌های مردمی در خصوص موارد کودک آزاری و نقض حقوق کودکان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.