آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
0بازدید

ساعات کار مهدکودک ها تغییر کرد

مدیرکل دفتر کودک و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از تغییر ساعات کار مهدکودک های استان تهران تا پایان تیرماه خبر داد.

به گزارش فارس، محمد نفریه گفت: با توجه به بخشنامه استانداری تهران مبنی بر تغییر ساعت ادارات دولتی در این استان، جهت رفاه حال والدین و فرزندانشان، ساعات کاری مهدها هم تغییر می کند.

وی افزود: برهمین اساس مدیران مهدهای کودک استان تهران از شنبه مورخ 16 تیرماه ساعت پذیرش کودکان تحت نظارت را به 6صبح تغییر می دهند.

مدیرکل دفتر کودک و نوجوان بهزیستی کشور گفت: بیشتر مهدهای کودک در کشور، چه در روستاها و چه در شهرها توسط بخش خصوصی مدیریت می شوند و هم اکنون تنها یک درصد مهدکودک دولتی در کشور داریم به همین دلیل نظارت و ارائه مفاهیم آموزشی به صورت دقیق باید انجام شود.

نفریه تصریح کرد: 16 هزار مهد کودک در سراسر کشور فعال است و 120 هزار مربی و مدیر در این مهدها بر 5 محور تغذیه، بهداشت، امنیت، نگهداری و آموزش در حال خدمت هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.