آخرین خبرسفر هیات قطری به تهران برای کاهش تنش‌ها
3بازدید

هوای پایتخت امروز سالم است

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به افزایش دما هوا در پایتخت از کیفیت هوای سالم در تهران طی امروز (۱۶ مرداد ماه ) خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسین شهبازی با بیان اینکه نتایج حاصل از پیش‌بینی پارامترهای هواشناسی برای شهر تهران حاکی از افزایش میزان ناپایداری جوی در بعد ازظهر امروز (۱۶ مرداد) است، اظهار کرد: در برخی ساعات وزش باد به بزرگی بالاتر از ۵ متر بر ثانیه از سمت نواحی جنوب‌شرقی - جنوبی انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: براساس نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا با وزش باد در برخی ساعات امروز (۱۶ مرداد) احتمال دارد برغلظت ذرات معلق به طور موقت افزوده شود.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه این شرایط جوی طی فردا (۱۷ مرداد) کمابیش ادامه دارد، اظهارکرد: برای بعد ازظهر وزش باد از سمت نواحی جنوب‌شرقی -جنوبی پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال خواهد داشت.

به گفته شهبازی دما هوا در تهران تا روز آینده روند افزایشی خواهد داشت.

وی در پایان با بیان اینکه کیفیت هوای ۲۴ ساعت گذشته پایتخت منتهی به ۸ صبح امروز با شاخص میانگین ۸۴ در شرایط سالم قرار داشت، گفت: کیفیت هوای هم اکنون تهران نیز با شاخص میانگین ۸۹ همچنان در شرایط سالم است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.