آخرین خبرارزان‌ترین گوشی آیفون در بازار چند است؟
0بازدید

جزئیات تصویب دروس امتحان نهایی

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب دروس امتحان نهایی در پایه دوازدهم خبر داد.

به گزارش فارس، مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: بعد از ماه‌ها بحث و گفت‌و‌گو با کارشناسان مربوطه در درون آموزش و پرورش و همچنین وزارت علوم و سازمان سنجش، دروس امتحان نهایی به تصویب رسید و برای امضای رئیس جمهور، ارسال شد.

وی ادامه داد: در این مصوبه دروس امتحان نهایی در پایه دوازدهم ۴ رشته‌ تحصیلی نظری انتخاب شد که بین ۷ تا ۱۰ درس است.

نوید ادهم اضافه کرد: در گذشته در پایه پیش‌دانشگاهی ۴ درس و در پایه یازدهم نیز ۱۰ یا ۱۱ درس، امتحان نهایی داشتیم که اکنون امتحان نهایی به ۷ تا ۱۰ درس در پایه دوازدهم رسیده است.

وی در خصوص فاصله زمانی کم بین امتحان نهایی و کنکور گفت: سؤالات امتحان نهایی متأثر از کتاب‌های درسی است که بچه‌هایی که امتحان نهایی می دهند، نتایج در کنکور نیز تأثیر دارد و اکنون این تأثیر ۲۰ درصد قطعی و ۱۰ درصد مثبت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.