آخرین خبراصابت پرتابه ناشناس به یک کشتی در آب‌های عمان
0بازدید

انفجار در تظاهرات ضد دولتی کابل

شماری از مردم کابل که بیشتر آنها را شیعیان تشکیل می‌دهند در تظاهرات ضد دولتی هدف حمله خودروی بمب‌گذاری شده قرار گرفتند.

شماری از مردم کابل که بیشتر آنها را شیعیان تشکیل می‌دهند در تظاهرات ضد دولتی هدف حمله خودروی بمب‌گذاری شده قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معترضان کابل که در اعتراض به افزایش ناامنی‌ها و کم کاری دولت از شب گذشته تظاهرات اعتراض آمیز برگزار کرده‌اند، هدف قرار گرفتند.

تظاهرات کنندگان در برابر ارگ ریاست جمهوری افغانستان خواستار تامین امنیت مناطق مرکزی و به ویژه ولایت‌های ارزگان و غزنی هستند.

منابع خبری تصریح کردند که معترضان هنگام بازگشت از محل تجمع هدف حمله انتحاری قرار گرفته‌اند.

گفته می‌شود که این حمله تعدادی کشته و زخمی برجا گذاشته است.

«نجیب دانش» سخنگوی وزارت کشور افغانستان تصریح کرد که انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در نزدیکی محل تجمع معترضان، تعدادی کشته و زخمی برجا گذاشته است.

از سوی دیگر، مقامات وزارت بهداشت و درمان افغانستان اعلام کردند که تا کنون سه کشته و هشت زخمی به بیمارستان‌های سطح شهر از محل انفجار منتقل شده‌اند.

پیش از این نیز بارها تجمعات شیعی در کابل هدف حملات تروریستی قرار گرفته است که مسئولیت آن را گروه تروریستی داعش به عهده گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.