رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

دانشجویان معلول از آموزش عالی خارج می‌شوند

کد خبر: ۸۵۴۵۹۳
|
۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱ 25 November 2018
|
5332 بازدید
|
۱
                              دانشجویان معلول از آموزش عالی خارج می‌شوند

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، دانشجویان معلول به علت شکاف اجتماعی که وجود دارد، از آموزش عالی خارج می‌شوند و دوره تحصیلی خود را نیمه رها می‌کنند.

به گزارش فارس به نقل از «timeshighereducation»، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، دانشجویان معلول به علت شکاف اجتماعی که وجود دارد، از آموزش عالی خارج می‌شوند.

کوشا خودرو بین متن خبر

براساس این بررسی، توجه به خواسته‌های دانشجویان معلول و ایجاد شرایط برای فعالیت‌های اجتماعی آنها از جمله اقداماتی است که آموزش عالی هر کشوری می‌تواند برای جلب رضایت خاطر این نوع دانشجویان انجام دهد.

مطالعات اخیر نشان داده است، دانشجویان معلول به میزان قابل توجهی کمتر از دیگر دانشجویان در فضای سخنرانی‌ها و دیگر فعالیت‌ها حضور دارند و تنها دلیل این موضوع رفتارهای نامناسب دانشجویان و کادر آموزشی دانشگاه‌ها است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

داده‌ها حاکی از‌ آن است، تنها 34 درصد از دانشجویان معلول دوره 4 ساله کارشناسی خود را به پایان می‌رسانند و بیش از 60 درصد آنها تحصیل را نیمه رها می‌کنند.

محققان باور دارند، اساتید دانشگاهی علاوه بر اینکه برای برابری قومیت و نژاد باید تلاش کنند، برابری معلولان با افراد عادی را نیز لحاظ کنند؛ این موضوعی است که همیشه نادیده گرفته می‌شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فریبرز
|
France
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۴
بدون تحقیق این بسیار واضح است. من قادر به حرکت نیستم ولی ادعا می کنم که با معدل خوب اکتسابی از دانشگاه و سابقه مدیریت اجرایی، الان در کشور خودمان جایی ندارم و باید خانه نشین شوم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟