با اعلام و طبق ادعای معاون فرهنگی وزیر ورزش!

شرایط واگذاری پرسپولیس و استقلال ‌فراهم شد

کد خبر: ۸۷۷۲۲۸
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۳ 10 February 2019
|
2933 بازدید

معاو‌ن وزیر ورزش و جوانان گفت: وزارت ورزش و جوانان تمام شرایط لازم را برای واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی فراهم کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، عبدالحمید احمدی در اردبیل اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان تمام شرایط لازم را برای واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی فراهم کرده ‌و در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شده است. وی با اشاره به این که برنامه‌های واگذاری پرسپولیس و استقلال در اختیار سازمان خصوصی‌سازی کشور قرار گرفته است بیان کرد: تصمیم نهایی واگذاری پرسپولیس و استقلال در اختیار سازمان خصوصی‌سازی کشور است.

احمدی بیان کرد: انتظار می‌رود سازمان خصوصی بعد از بررسی‌های لازم شرایط واگذاری استقلال و پرسپولیس تهران را قبول کند تا تکلیف این دو تیم پرطرفدار در کشور مشخص شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟