آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
0بازدید

واکنش مجلسی ها به ادعاهای بذرپاش

قانون مجلس در خصوص طرح برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی و ساماندهی سهمیه ها در پذیرش دانشجو فراتر از مصوبه دولت در خصوص اختصاص سهمیه به متأهلان است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به اظهارات رئیس سازمان ملی جوانان درباره اجرای مصوبه اختصاص سهمیه به متأهلان در کنکور کارشناسی ارشد گفت: قانون مجلس درباره سهمیه بندی در پذیرش دانشجو فراتر از مصوبه دولت است.

علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اظهارات رئیس سازمان ملی جوانان مبنی بر اینکه وزارت علوم بالاخره زیر بار اجرای مصوبه دولت در زمینه اختصاص سهمیه ورود به کارشناسی ارشد برای متأهلان می رود گفت: قانون مجلس در خصوص طرح برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی و ساماندهی سهمیه ها در پذیرش دانشجو فراتر از مصوبه دولت در خصوص اختصاص سهمیه به متأهلان است.

وی اظهار داشت: البته تمامی قوانین مجلس بر مصوبات دولت حاکم هستند از این رو در زمینه اختصاص سهمیه و پذیرش در دوره های تحصیلات تکمیلی مجلس قانونی را تصویب کرده است و بر اساس آن هرگونه سهمیه بندی در پذیرش باید در مجلس مطرح و مورد بررسی توسط نمایندگان قرار گیرد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در صورتی که دولت بر اجرای این قانون اصرار دارد باید مصوبه خود را به مجلس ارائه دهد تا نمایندگان آن را بررسی و تصمیم نهایی درباره آن گرفته شود.

مصوبه اختصاص سهمیه 20 درصدی برای متاهلان در کنکور کارشناس ارشد چندی پیش از سوی دولت به تصویب رسید اما با مخالفت نمایندگان مواجه شد به طوری که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در برابر آن طرحی را با عنوان عدالت آموزشی در پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی تهیه کردند که در صحن علنی مجلس به تصویب رسید. نمایندگان در این طرح ضمن اشاره به موارد مجاز سهمیه بندی، هرگونه سهمیه بندی در پذیرش را منوط به مجوز مجلس دانسته اند.

این در حالی است که مهرداد بذرپاش رئیس سازمان ملی جوانان در گفتگو با مهر اعلام کرده است: اختصاص سهمیه 20 درصدی برای متاهلان در کنکور کارشناس ارشد و دکتری به تصویب هیئت دولت رسیده و به وزارت علوم ابلاغ شده است و این وزارتخانه بالاخره زیربار اجرای آن می رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

درونکلایی۱۳۸۸/۱۲/۱۶ ۱۰:۰۳

تبصره: تعدادهمسران هم موجب افزایش بیشتر سهمیه می شود!!!

پیمان۱۳۸۸/۱۲/۱۶ ۰۹:۳۹

آقای بذرباش اگر به فکر ازدواج جوانان هستند، دنبال کار نشد نرن. به جای اختصاص سهمیه به داوطلبان متاهل ارشد، لطف کنن و پیگیر حقوق بورس دانشجویان دکترای متاهل بشن تا ماهیانه به حسابشون واریز بشه نه هر 6 ماه تا یکسال.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۵ ۲۱:۵۸

بعدش هم سهمیه متاهلان دارای فرزند به صورت زیر :
20%معدل+
20% متاهل+
20% متاهل دارای 1 فرزند
40% متاهل دارای 2 فرزند
60 % متاهل دارای 3 فرزند
100% متاهل دارای 2همسر و فرزند
زشته این صحبتها
مقطع ارشد و این سهمیه بندیها خجالت داره

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۵ ۱۹:۳۱

با این حرف ها که سهمیه برای مجرد ها ایجاد بشه جوانان می دانند که از چاله به چاه افتادن هست

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۵ ۱۹:۰۸

خواهشا مساله علمي رو با چيزهاي ديگه قاطي نكنين. بابا كسيكه متاهل شده مشكلاتش خيلي بيشتره و نميتونه به درس به خوبي برسه اونم تو مقطع ارشد.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۵ ۱۸:۲۰

این دولت خودازرانت ورانت خواری نالیده است حال خودمی داندکه ازچنین مصوباتی عواملی خاص استفاده خواهندکردچرا چنین طرح های مطرح می کند

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۵ ۱۸:۱۵

در هر صورت سهمیه بندی عین بی عدالتی است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.