میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تعویق ونزوئلا در بازپرداخت بدهی به روسیه

کد خبر: ۸۹۲۸۶۷
| |
4048 بازدید

وزارت دارایی روسیه گفت: ونزوئلا در بازپرداخت بدهی ۳ میلیارد دلاری خود به روسیه بازپرداخت خود را به تعویق انداخته است.

به گزارش ایبِنا به نقل از تاس نیوز، «سرگی استورچاک» معاون وزیر دارایی روسیه گفت: ونزوئلا هنوز بخش دیگری از باز پرداخت بدهی ۳ میلیارد دلاری خود را به روسیه انجام نداده است. این قسط از بازپرداخت بدهی ونزوئلا به روسیه باید در ماه گذشته یعنی مارس انجام می گرفت. البته معاون وزیر دارایی روسیه گفت: این پرداخت انجام خواهد گرفت.

«استورچاک» پیشتر مشکلات مدیریت بدهی عمومی را اگرچه ونزوئلا پیش از این هیچ پرداختی را به تعویق در نیاورده، رد نکرده بود. بر همین اساس در اواخر ماه گذشته میلادی انتظار می رفت ونزوئلا ۱۰۰ میلیون دلار از بدهی خود را به روسیه پرداخت کند.

در اویل ماه جاری میلادی هم «آنتون سیلوانوف» وزیر دارایی روسیه گفته بود که کاراکاس باید پرداخت بدهی خود را ظرف یک ماه انجام دهد. در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی مسکو و کارکاس یک پروتکل بین دولتی برای بازسازماندهی کردن بدهی ۳.۱۵ میلیارد دلاری ونزوئلا به روسیه را منعقد کردند که به موجب آن تمام بازپرداخت ها در یک بازه زمانی ۱۰ ساله و حداقل پرداخت در ۶ سال اول باید انجام بگیرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات