عبدالناصر همتی با مقامات عراقی گفت و گو کرد

کد خبر: ۸۹۳۸۲۴
|
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۲:۱۰ 23 April 2019
|
3976 بازدید

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با سفر به بغداد پایتخت عراق با چندتن از مقامات عراقی دیدار و گفت و گو کرد.

عبدالناصر همتی با مقامات عراقی گفت و گو کرد

به گزارش ایرنا، یک منبع مطلع به ایرنا گفت: سفر 'عبدالناصر همتی' رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به بغداد برای تکمیل توافقات پولی و بانکی انجام شده در جریان سفرهای 'حسن روحانی' رئیس جمهوری اسلامی ایران به بغداد و عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق به تهران صورت گرفته است. 

وی گفت: همتی روز یکشنبه وارد بغداد شد و طی دو روز اقامت با عادل عبدالمهدی نخست وزیر، و وزیر دارایی و نیز همتای عراقی خود دیدار و گفت و گو کرد. 

رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران 16 اسفندماه گذشته و پیش از سفر رسمی روحانی به بغداد (20- 22 اسفندماه 97)نیز برای مذاکره با مقامات عراقی وارد بغداد پایتخت این کشور شد و طی دو روز اقامت در پایتخت عراق علاوه بر مذاکره با مسوولان پولی و اقتصادی عراق و دیدار با فعالان اقتصادی دو کشور، همچنین با رئیس جمهوری و نخست وزیر عراق نیز دیدار و گفتگو کند. 

رئیس کل بانک مرکزی پس مذاکرات طولانی با همتای عراقی خود از توافق دو کشور روی اصول اساسی فعالیت های بانکی و نحوه ارتباط بانکی خبر داد. 

همتی گفت: در خصوص نحوه پرداخت بدهی های دولت عراق و همچنین نحوه فعالیت شرکت های صادرکننده بخش خصوصی دو کشور و نحوه نقل و انتقال پول آنها بحث کردیم و توافقاتی خوبی در این زمینه انجام شد. 

وی افزود: بر اساس توافقات انجام شده، روابط پولی و بانکی ما و عراق در قالب یورو و دینار خواهد بود، بنابر این بانک مرکزی ایران هم حساب دیناری در عراق خواهد داشت و هم یورویی و تعاملات بانکی را از طریق بانک های عراقی انجام می دهیم. 

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: توافقی که بین دو کشور امضا شده سبب می شود ارتباط خوبی بین بانک های ایرانی مستقر در عراق با بانک های عراقی برقرار شده و امکان این که بانک های عراقی هم بتوانند در ایران شعبه بزنند وجود دارد. 

همتی گفت: بر پایه توافقنامه ای که در این سفر میان بانک های مرکزی دو کشور امضا شده است، فعالیت های بانکی میان ایران و عراق ان شاالله در سطح بسیار بالاتری از وضعیت کنونی توسعه خواهد یافت. 

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران افزود: بر این اساس موانع پرداخت بدهی های طرف عراقی مربوط به صادرات گاز و برق به این کشور بر طرف شده است. 

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟