آخرین خبرپادشاه اردن هم اسرائیل را بزرگترین خطر منطقه می‌داند
3بازدید

پيش‌بيني هواي سيزده به ‌در

ايلنا: در طول روز سيزدهم فروردين به غير از شمال شرق كشور يك هواي كاملا بهاري حكم فرما است.

يك كارشناس هواشناسي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، در مورد وضعيت هواشناسي طي امروز و روزهاي آينده تاكيد كرد: امروز در آذربايجان غربي، شرقي، اردبيل، زنجان، كردستان، كرمانشاه و گيلان به تدريج افزايش ابر و در برخي نقاط شاهد بارندگي خواهيم بود و بقيه قسمت‌ها نيز پديده خاصي ندارند.

او افزود: فردا نيز كم‌وبيش همين شرايط در كشور و استان‌هاي نامبرده حاكم است.
اين كارشناس هواشناسي در ادامه در مورد روز چهارشنبه نيز خاطر نشان كرد: در تهران احتمال رگبار پراكنده براي قسمت شمال شرق افزايش ابر و براي اواخر وقت نيز بارندگي پيش‌بيني مي‌شود.

او گفت: فردا در كرانه‌هاي درياي خزر به تدريج از گيلان بارندگي شروع شده و در قسمت جنوب غرب نيز شاهد وزش باد و گرد و خاك هستيم؛ در نقاط مركزي نيز رگبار پراكنده‌اي از فردا بعد از ظهر شاهد خواهيم بود.
اين كارشناس هواشناسي تصريح كرد براي روز پنج‌شنبه در قسمت شمال غرب از اين فعاليت كاسته شده و جنوب غرب همچنان شاهد گرد و خاك هستيم و در دامنه‌هاي البرز از جمله تهران و زاگرس نيز شاهد رگبار خواهيم بود؛ كرانه‌هاي درياي خزر در روز پنج‌شنبه مواج بوده و در جنوب كشور نيز وزش باد پيش‌بيني مي‌شود هم‌چنين خليج‌فارس و درياي عمان نيز مواج خواهد بود.

اين كارشناس هواشناسي در ادامه به پيش‌بيني وضعيت هوا در روز سيزده بدر اشاره كرد و گفت: به جز قسمت شمال شرق، خراسان شمالي و رضوي كه برخي نقاط بارندگي خواهند داشت در ديگر مناطق كشور پديده خاصي به جز وزش باد پيش‌بيني نمي‌شود.
به گفته او در طول روز سيزدهم فروردين به غير از شمال شرق كشور يك هواي كاملا بهاري حكم فرما است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.